brownwld Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Kometa vs. Berani. Sparta smrdi na stridacce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 před 3 hodinami, michalval napsal: Jsou krásný. Chtěl jsem se zaradovat, že Zenith začal zase dělat menší (dejme tomu 40 mm) a nepřeplácaný hodinky, ale mám takové podezření i z Tvých jiných fotek, že hodinky nejsou malý, že tak pouze vypadají na Tvé nemalé ruce Čauves Michale. No, otázkou je, jak se na to díváš. Srovnám-li to s 44mm PAMy, tak jsou Zenith takové útlé a menší, pokud bys naopak srovnal s Rolex "lentilkami", tak jsou větší, nicméně u mě je to nejmenší Zenith, který můžu mít, měl jsem Baumgartner 45 a ty byly akorát, tohle je fakt minimum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 před 6 hodinami, Sphinxx napsal: Hezká fotka! Já Zenith, ale špatné světlo. Nádherná struktura číselníku Davide. Jaký mají proboha půměr, že ti nejsou malé? ------------------------------------------------------------------------------------ Já, prý čtvercové kolo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 před 52 minutami, Sphinxx napsal: Čauves Michale. No, otázkou je, jak se na to díváš. Srovnám-li to s 44mm PAMy, tak jsou Zenith takové útlé a menší, pokud bys naopak srovnal s Rolex "lentilkami", tak jsou větší, nicméně u mě je to nejmenší Zenith, který můžu mít, měl jsem Baumgartner 45 a ty byly akorát, tohle je fakt minimum. Davide, ty Tvoje Zenithy jsou opravdu parádní a potěšilo mě, že Zenith zase dokáže udělat chronograf, který je nepřeplácaný (protože hodně kousků od Zenithu za posledních 10 let jsou velké a okázalé). . Pozastavil jsem se nad tím, že na Tvojí tlapce (odhaduji 20-21 cm) vypadají tyhle hodinky jako 38 mm hodinky na "běžné" ruce. Časy, kdy jsem nosil 47 mm pilotky Longines Linberghs Atlantic Voyage, 46 mm inženýry ME (čtvrt kila váhy na tahu přesně) nebo PAM 312 44 mm jsou pryč, a dnes si užívám vintážky 36-38 mm a ty Submarinery jsou asi maximum co chci dát na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 před 32 minutami, Vit napsal: Nádherná struktura číselníku Davide. Jaký mají proboha půměr, že ti nejsou malé? Vítku, mají 43mm, více fotek a informací je v prodejním vlákně. Není problém cokoliv nafotit, pokud Tě zajímá více detailů. před 27 minutami, michalval napsal: Davide ... To chápu, taky jsem to zkoušel, je to jak co mi sedne, ale musím to mít aspoň dva, tři dny na ruce, jakmile člověk letí z 48->40(mm) je to sešup . Zápěstí je 22,5 - 23cm, když píšeš o těch pilotkách, přiložím srovnání s jinými Zenith - stejná ruka , ale větší kus hodinek (Aeronef - 48), proti tomu zelený lentilky. Všechno je o zvyku. Nicméně těch 43mm je velmi příjemných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 To chápu, taky jsem to zkoušel, je to jak co mi sedne, ale musím to mít aspoň dva, tři dny na ruce, jakmile člověk letí z 48->40(mm) je to sešup . Zápěstí je 22,5 - 23cm, když píšeš o těch pilotkách, přiložím srovnání s jinými Zenith - stejná ruka , ale větší kus hodinek (Aeronef - 48), proti tomu zelený lentilky. Všechno je o zvyku. Nicméně těch 43mm je velmi příjemných. No jo nadhera. Kez by ty pilotky takhle vypadaly na moji ruce. Takhle na my ruce ale vypadaly puvodni Pilotky od Zenithu z roku 1920 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Tady jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 @michalval: Podobné má můj kamarád, 100 let je 100 let, fešacké s historií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Pěkné to máte, já dnes prim sport automatic po čerstvém servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 V posledni dobe porad Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Aj já Seiko - zatím nic “lepšího” nemám, ale já je mám stejně rád ty Japonce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Náhodou, Seika nejsou špatná. Tyhle mi jdou po týdenním nošení do cca +2s denně, což je přesnost jakou mám rád no a na ten ledovcově - jezerní ciferník se taky hezky kouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 I ve čtvrtek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Rádia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Ullysky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Sedim ve vlaku a koukam, ze to samy jako Djokovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) Tři z prosluněné šumavy Javorník. Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 5 hodinami, sima1one napsal: Aj já Seiko - zatím nic “lepšího” nemám, ale já je mám stejně rád ty Japonce! Jj, rano jsem jim dal prednost pred vsema ostatnima.. Krasne potapky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 4 hodinami, patprom napsal: Náhodou, Seika nejsou špatná. Tyhle mi jdou po týdenním nošení do cca +2s denně, což je přesnost jakou mám rád no a na ten ledovcově - jezerní ciferník se taky hezky kouká Ja vim, mel jsem je v ruce.. ten cifr je bomba. Me se libila i ta zelena kuze. Dve spony v balenii, jj super jsou!! a ja dal prednost zase potapkam. To uz neni normalni.. tak taky jedna zeleninova z prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se