Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 15 minutami, FantasticFabio napsal:

Ááá …Certiny má manželka 🥳😁✌️ 

Jeste ne🫣, ma toho taky plnou kabelu😂

• Haha 1
  • Odpovědi 72,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2497

• Vit

1533

• kaktusář

1461

• Akam

1439

Odesláno
před 10 hodinami, FantasticFabio napsal:

To stárnutí , to se pozná jak ? 😁

No u mě třeba tak, že se mi líbí hodinky s hnědým ciferníkem, což bych před deseti roky absolutně odmítal s tvrzením že to je ekl pro starý dědky poprděný😅no a dneska.. 

• Díky 1
Odesláno
před 16 hodinami, tikzot napsal:

Asi stárnu😀

cesta tam a zpátky 😀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ano, se stářím se škrábance skutečně déle hojí, je to v důsledku snížené tvorby kolagenu a elastinu 🧓

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, tikzot napsal:

No u mě třeba tak, že se mi líbí hodinky s hnědým ciferníkem, což bych před deseti roky absolutně odmítal s tvrzením že to je ekl pro starý dědky poprděný😅no a dneska.. 

Já to mám úplně stejně. Namísto sportovních, outdoorových, potápek a pilotek tíhnu k jednoduchý klasice s menším průměrem. Takový hodinky byly dřív v kategorii “pro dědky” a “tohle nikdy”. A taky se mi začíná líbit bicolor, S&G, no du se zahrabat :)

• Like 2
  • Haha 2
Odesláno
před 4 hodinami, tikzot napsal:

tak je to dobrý ! Myslel sem , že je to v držení volantu….tam jedeš jedna ruka na dvanáct a zpátky pro jistotu obě ve čtvrt na deset …..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...