Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1887

• Akam

1424

• Vit

1168

• Kid_A

894

před 2 hodinami, Akam napsal:

#hamilton 

Krásný pouzdro 👍

před 2 hodinami, junior300 napsal:

@Akam perfektna fotka, vlastne ako vzdy.. "sunkove" kukucky su tiez pecka.. 👍

ja dnes, prekvapivo totok..

Hezké to máš. Já dnes taky korunku na druhé straně. A myslím, že to teď pár dní bude stejný..

IMG_4481.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Toblin napsal:

Mě se potápky na kůži líbí :)

Vypadá to moc dobře, ale bohužel jen na plecháčích. Na keramikách to vypadá díky těm širším nožkám divně. Zkusil jsem to a zase vrátil zpátky.

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, junior300 napsal:

Dik. 🙂

Hmm, tie vintazne Carrery to je zase iny level. Sa nedivim, ze zostanu dlhsie v hlavnej roli. Co to je za rok, 70?

Strojek u Hujerů bohužel není číslovaný a ze seriového  čísla vyraženého na pouzdru jsem nic nezjistil (nevím, že by měli podobnou databázi jako má Omega u svých strojků).

Je to 110.253 takže druhé nebo třetí provedení carrery a podle mě začalo v roce 1978, ale nejsem znalec hujerů (určitě jsou tady větší borci). 

Odkaz ke komentáři

@michalval

F-11 110.253 Carrera Reference 110.253 BN has deep blue dial luminous metallic finish (Cotes de Geneve), with vertical line dividing the dial into three areas; matching deep blue bezel; fourth execution hands (painted steel, with off-white edges and full-length lume)  1978 Buren 12  
F-12 110.253 Carrera Reference 110.253 G has third execution dial (luminous starburst finish); fourth execution hands (painted steel, with black edges and full-length lume); the word "Carrera" is narrower than on other models, and does not extend beyond the Heuer shield.  1977 Buren 12
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Army11 napsal:

@michalval

F-11 110.253 Carrera Reference 110.253 BN has deep blue dial luminous metallic finish (Cotes de Geneve), with vertical line dividing the dial into three areas; matching deep blue bezel; fourth execution hands (painted steel, with off-white edges and full-length lume)  1978 Buren 12  
F-12 110.253 Carrera Reference 110.253 G has third execution dial (luminous starburst finish); fourth execution hands (painted steel, with black edges and full-length lume); the word "Carrera" is narrower than on other models, and does not extend beyond the Heuer shield.  1977 Buren 12

Díky. Můžeš mi prosím poslat odkaz, nebo sem napsat, kde jsi to našel, že bych se dovzdělal?

Já mám G, takže po roce 77.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...