varjag Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2020 PO.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Army11 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2020 Ještě povídání o Carrerách pro ty, co nenavštívili ještě stránky calibre11 https://www.calibre11.com/heuer-carrera-series-overview/ A jedna včerejší fotka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gabrielmilan Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Datel Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2020 Neposiluj. Zesílí ti zápěstí a budou ti hodinky malé ;o) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Ježíšek ke mě přišel dříve, byl jsem hodnej (foto není mě, hodinky ano) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Jsem zamilovanej... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 15500 bomba, užívej. Doufám, že se taky dočkám
DaLo Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 I po temer roce porad stejna nadsenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 před 14 hodinami, varjag napsal: PO.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkný hodinky a moooc povedená fotečka
Adamsson Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 I dneska SMD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Ježíšek ke mě přišel dříve, byl jsem hodnej (foto není mě, hodinky ano) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sánka dole Mne tiež prišiel predčasný darček v podobe Monta Skyquest GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 před 1 hodinou, tkol napsal: Jsem zamilovanej... To chápu a gratuluju. Gerald Genta ve své nejlepší podobě.
Luky Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Ježíšek ke mě přišel dříve, byl jsem hodnej (foto není mě, hodinky ano) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ty jsou parádní, Ježíšek má dobrý vkus. Gratuluju, netipoval bych tě jednou na GS.
MaxT Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) před 2 hodinami, tkol napsal: Jsem zamilovanej... Paráda, užívej si je Jak sedí na ruce vs. Daytona/GMT Master2/Submariner ? Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem dabelM
tkol Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 před 5 minutami, dabelM napsal: Paráda, užívej si je Jak sedí na ruce vs. Daytona/GMT Master2/Submariner ? Nedá se to úplně porovnávat, jsou to diametrálně odlišný hodinky. Jsou o malinko pocitově větší, ale zase o něco nižší, což je velký plus. Dál jsou rozhodně lehčí a ten tah je fantastickej. Všechny hrany jsou ostrý jak břitva a brus je neskutečne hrubej oproti Rolexu. Na ruce jinak sedí neskutečně... Fakt jsem nadšenej a doporučuju, je to o level jinde...
tkol Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 před 17 minutami, MaxT napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Joooo tak to je jiná liga... Další level...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Dneska žáby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Archimede 42 na řemeni s překlápěčkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se