Povidláček Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března V 17. 3. 2026 v 11:49, mlsoun1 napsal: Tak tyto OP přímo zbožňujiTa sněhově bílá barva a čistota ciferníku bez datumu je suprová Díky! Mám je moc rád. 39 je pro mě supr velikost a ten číselník mě hrozně baví. Je to taková matná bílá vaječná skořápka nebo jak to popsat. Tady pár srovnání se současnými stříbrnými sunburst OP36 (ty jsem koupil pro dceru, když se narodila a jednou budou její - má i datum narození na garanční kartě) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 2 1
dragys27 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Já Citizen, manželka Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 3
ABCDE Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 9 3
nazdarhodiny Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března (upraveno) paradni pocasi, slunce, rano 0, odpo max 12’C. To bych moh celorocne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března uživatelem nazdarhodiny 15 1
ladvach Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Žádné Beskydy dneska, prostě jen tak moje smalt RW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Kupa54 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 12 minutami, ABCDE napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sednou mu lépe než mě 4
tulo Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Na záhradke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Luky Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Další víkendový nákup a moje první Cartier Santos Blue. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 27 4
ladvach Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 59 minutami, Luky napsal: Další víkendový nákup a moje první Cartier Santos Blue. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty číslovky jsou tištěné nebo aplikované? Díky.
ATOM Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března (upraveno) Pálava na dohled Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března uživatelem ATOM 14 2
tikzot Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16
Arthur N. Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Luky Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Před hodinou, ladvach napsal: Ty číslovky jsou tištěné nebo aplikované? Díky. Nejsem si úplně jistý. Na rozhodoval jsem se mezi bílou, černou a modrou. U prvních dvou zmíněných to bylo tištěné, ale u té modré jsou jakoby plastické, takže působí aplikovaným dojmem, ale zda to tak je netuším. Každopádně byl to těžký výběr a pořád nevím, jestli ta modrá je ta nej z těch tří kombinací. Líbily se mi všechny. 1
ladvach Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 40 minutami, Luky napsal: Nejsem si úplně jistý. Na rozhodoval jsem se mezi bílou, černou a modrou. U prvních dvou zmíněných to bylo tištěné, ale u té modré jsou jakoby plastické, takže působí aplikovaným dojmem, ale zda to tak je netuším. Každopádně byl to těžký výběr a pořád nevím, jestli ta modrá je ta nej z těch tří kombinací. Líbily se mi všechny. Připadá mi, že jsou zanýtované. Já bych asi vybíral mezi bílou a modrou. Můj děda (99) před tím než nedávno zemřel, říkal, že bílé hodinky jsou lepší pro něho, bo seu lépe čte čas. Ale já sem příznivec aplikovaných číslic a indexů, takže bych asi taky vzal ty modré.
Vit Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března CREATION Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
worel Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Dnes Vintage Casio Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
ABCDE Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 3 hodinami, Kupa54 napsal: Sednou mu lépe než mě navíc mu ty zlaté ručky a indexy ladí s kožichem 1
wlado85 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Postal80 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 2 hodinami, Luky napsal: Nejsem si úplně jistý. Na rozhodoval jsem se mezi bílou, černou a modrou. U prvních dvou zmíněných to bylo tištěné, ale u té modré jsou jakoby plastické, takže působí aplikovaným dojmem, ale zda to tak je netuším. Každopádně byl to těžký výběr a pořád nevím, jestli ta modrá je ta nej z těch tří kombinací. Líbily se mi všechny. 1. Bílá verze (Klasika) U bílého (stříbřitého) ciferníku zůstává Cartier věrný své DNA. Číslice jsou tištěné černou barvou s vysokým leskem. Tento postup se nazývá tampografie. Výsledkem je naprosto plochý ciferník, který v kombinaci s modřenými ručičkami působí velmi elegantně a připomíná původní modely z počátku 20. století. 2. Modrá verze (Moderní sportovní styl) U modrého ciferníku (a také u šedé nebo zelené verze) jsou číslice aplikované. Jde o samostatné kovové indexy, které jsou na ciferník upevněny. Zajímavost: Aplikované číslice najdete také u limitovaných edic nebo u celozlatých modelů s tmavými ciferníky. Pokud hledáte ten nejtradičnější vzhled "Cartier", je to tištěná bílá. Pokud chcete něco víc "technického" a výrazného, je to aplikovaná modrá. Plastičnost: Číslice vystupují do prostoru, což vytváří zajímavou hru stínů. Luminiscence: Na rozdíl od bílé verze mají tyto aplikované číslice v sobě výplň Super-LumiNova, takže ve tmě svítí. To z modrých Santos dělá o něco sportovnější hodinky.
Prochy68 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se