laroaz Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 1
Rybkin Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Na rybách je to fajn i když neberou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Martin JJJ Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
mlsoun1 Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Dobré večír Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 2
ATOM Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 4
mlsoun1 Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května před 11 minutami, ATOM napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc dobrý kamarádeVždy když je vidím,tak mám chuť na Primky 1
M@chino Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května … bullhead a mesh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Lukáš3 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
horskjan Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května V 20. 5. 2026 v 10:35, tikzot napsal: Krása já s podobným caffé, doppio machiatto a nejuniverzálnější GMT✌ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky, mám je rád Tyhle Tvé jsou také v topu... Podle hrníčku a kávy by to skoro mohlo vypadat na stejnou kavárnu, byť určitě není... 1
horskjan Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Už týden zase jen Wardy ️ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
mlsoun1 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 22 hodinami, kat. g. napsal: Včera se mi hodily zelené , ale dnes ty, u kterým mám z jistého důvodu srdce. Vím, všichni tu jedete na jiných vlnách, ale mám je ráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na vlny kašli.Důležité je,co se líbí Tobě a jak jsi spokojená 1
mlsoun1 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 16 minutami, horskjan napsal: Už týden zase jen Wardy ️ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou to fakt krásné hodinky, ale ty zelenáče Ti seknou lépe, samozřejmě a hlavně k tomu hrníčku 1 1
Noname66 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Zahradní práce, čas na nezničitelné hodinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Kid_A Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Prisel cas na gumu. Krasny vikend borci! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
mlsoun1 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Dobré ránko a krásný den Všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
ladvach Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Bohuš dával fota za mne,tak teď mám dát za něho JáTakže sawci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
kat. g. Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Venčení opět takhle. Mám ráda věci s nějakým přesahem. V tomto případě podpora ochrany Galapág - Darwinova pěnkava Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
paya01 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se