wolfesh Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 11 hodinami, IzTaPa napsal: Tak jeste Reverso do sbirky a budu spokojenej parchant Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Paráda! Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 (upraveno) B19 a brožurka o budících ... Upraveno 6. března 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 36 minutami, IzTaPa napsal: 10 let? to uz budu urcite po smrti!!! rozhodil jsem site na tribute to 1931 (EU edition), doufam ze budou v radu tydne/dvou, ale slysel jsem, ze pry ten model k 90temu vyroci ma byt krutoprisnej... tva chronocesta, jakkoli je nekdy klikata a mohla by se zdat v kruzich, je pro dlasi chronopacienty velmi inspirativni:))) a v neposledni rade prinasi do sekce prodej pravidelne opravdu zajimave kousky:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 tva chronocesta, jakkoli je nekdy klikata a mohla by se zdat v kruzich, je pro dlasi chronopacienty velmi inspirativni:))) a v neposledni rade prinasi do sekce prodej pravidelne opravdu zajimave kousky:)))Diky. Uz jsem se smiril, ze mem pripade je cesta cilem Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 2 minutami, IzTaPa napsal: Diky. Uz jsem se smiril, ze mem pripade je cesta cilem Sent from my iPhone using Tapatalk Pro naprosty souhlas, i cesta muze byt cil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Zima pokračuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 48 minutami, IzTaPa napsal: 10 let? to uz budu urcite po smrti!!! rozhodil jsem site na tribute to 1931 (EU edition), doufam ze budou v radu tydne/dvou, ale slysel jsem, ze pry ten model k 90temu vyroci ma byt krutoprisnej... ty už jedeš jen creme dela kréme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 (upraveno) Seiko sobota. Upraveno 6. března 2021 uživatelem actionman1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Tiež SEIKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 12 hodinami, IzTaPa napsal: Tak jeste Reverso do sbirky a budu spokojenej parchant Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Neměl si nedávno reversa? -nebo dvoje dokonce? Ale chápu, ze to není důležitý...přeju aby se klid dostavil Tyhle jlc jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 (upraveno) před 12 hodinami, IzTaPa napsal: Když už mám double-hodim aspoň nudu... Upraveno 6. března 2021 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Na upati krtince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 16 hodinami, Kostra napsal: MB, jsem z nich pořád paf Moc povedený kukačky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 13 hodinami, IzTaPa napsal: Tak jeste Reverso do sbirky a budu spokojenej parchant Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Krasnej kousek! Gratuluju:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 tva chronocesta, jakkoli je nekdy klikata a mohla by se zdat v kruzich, je pro dlasi chronopacienty velmi inspirativni:))) a v neposledni rade prinasi do sekce prodej pravidelne opravdu zajimave kousky:)))Potvrzuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 At jen nekecam, tak dneska “tooly” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 6 minutami, JoyStick napsal: At jen nekecam, tak dneska “tooly” Tzv. Daily beatery:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 1 hodinou, IzTaPa napsal: Diky. Uz jsem se smiril, ze mem pripade je cesta cilem Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Cos to mel pred lety za chrono od JLC? Nejaky "navy seals", nebo co? To byly snad nejhezci hodinky, cos kdy mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 32 minutami, JoyStick napsal: At jen nekecam, tak dneska “tooly” Takový tooly bych taky chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Tak je prsknu ještě i sem :-) Vintage vlákno už jsem zaspamoval...Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se