janoj Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Před hodinou, Toblin napsal: Ty jsou dobré! Já nové GS Ty jsou, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 já staré Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Samý krásný kousky dnes, máte to parádní pánové. Já dnes žlutý Probus Scafusia. @igor261069máš parádně sladěnej svetr se vteřinovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 @janoj Hmm jsou Indexy a ručky se krásně lesknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Před hodinou, villain83 napsal: Tohle je jeden z mala modelu od Seika, kterej mi zveda tlak. A jak vubec nemusim barevny, nebo ruzne zdobeny ciferniky, tady mi to neva. Krasny hodinky. A to já zase barvičky můžu a tohle je krásný kousek - už jsem se k té fotce vrátil potřetí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 dnes ChW C65 GMT se zbrusu novou kožkou od Rasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Výměna nedopadla, tak si je ještě nějakou dobu užiju sám.. ML Pontos S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 (upraveno) před 33 minutami, Radek Cigi napsal: A to já zase barvičky můžu a tohle je krásný kousek - už jsem se k té fotce vrátil potřetí ! Ja mam taky rad barvicky, ale nesmi se to prehanet. Vyjimkou budiz treba Doxa SUB, kde to ma ale historickej odkaz. Vetsina soucasny produkce GS mi treba nic nerika, prave kvuli tem ruznejm prezdobenejm/ barevnejm ciselnikum. Tam se mi libi tak 1 model z 10. Upraveno 12. března 2021 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Přehodil jsem je z nerezu na kůži a je to velmi pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 At Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Teda po nejakym mesici spolu mi nezbejva nez konstatovat, ze todle sou nejlepsi hodinky, co sem kdy mel. Vim, asi to nepisu poprve.. ani naposled:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Kolťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Jaro a žáby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Dawe, inspirován tebou jsem na doma přezul. Jen nevím, jak dlouho to na gumě vydržím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 TGIF Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Modrá obloha s černou dírou uprostředOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 (upraveno) před 8 hodinami, snake napsal: @Vit ty ml-ka máš supr a výborně je umíš vyfotit-klobou dolů Já dneska tahám obyčejný Omegy před 7 hodinami, junior300 napsal: Uz som ti to pisal, ale musim sa opakovat. Robis skvele fotky a ich konzistentna kvalita je vzdy potechou oka. Mimochodom krasna strojovna. Pánové moc děkuju, potěšili jste mě. Fotky ve větším rozlišení jsou ZDE. Upraveno 12. března 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 @Toblinnaživo musia robiť veľkú parádu - gratulujem ! Ja D-čka, už snáď pol roka vkuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 8 hodinami, jenik77 napsal: leštěnky Ty jsou famózní..., já pepsi věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se