jenik77 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 sporty s historicky nepravnou vterinovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Tissot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Tissotky vypadají zajímave.Jen škoda že nemají římské číslice.Samozřejmě Ti dekuji za info,Víte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Já zase to samé,ale jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 35 minutami, mlsoun1 napsal: Tissotky vypadají zajímave.Jen škoda že nemají římské číslice.Samozřejmě Ti dekuji za info,Víte Nemají, ale tento arabský font strčí do kapsy všechny římany ... Můžeš být v klidu je to už vyprodaná speciální edice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 @Vittak naštěstí mám tu čínu,jinak bych začal plakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Piloting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Seiko Grande Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Lolex Pequeño Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Zvonilky a čas na kávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 ...hezké vintážky. Já něco modernějšího (nebo jen módnějšího?)...nevím, jestli jsem neudělal hovadinu (?), ale koupil jsem - zlákán zakřivením strojku i safíru, 262 kHz a značkou Bulova - (s vyjímkou G-Shocků a ProTreků) zase po letech nákupů mechanik baterkáče. Dnes mi přišly, přiznám se ale, že jsem z nich trochu v rozpacích...nějak mě na první dojem neuchvátily, třeba jako mnohem levnější Orienty Bambina (díky AndyA +Ondro) nebo Seika 5-ky a Prospexy Sky, které jsem od začátku roku koupil....Tak nevím, třeba si zvyknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 2 hodinami, Karussell napsal: Piloting Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Kanclpilotáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Před hodinou, Kamil.K napsal: ...hezké vintážky. Já něco modernějšího (nebo jen módnějšího?)...nevím, jestli jsem neudělal hovadinu (?), ale koupil jsem - zlákán zakřivením strojku i safíru, 262 kHz a značkou Bulova - (s vyjímkou G-Shocků a ProTreků) zase po letech nákupů mechanik baterkáče. Dnes mi přišly, přiznám se ale, že jsem z nich trochu v rozpacích...nějak mě na první dojem neuchvátily, třeba jako mnohem levnější Orienty Bambina (díky AndyA +Ondro) nebo Seika 5-ky a Prospexy Sky, které jsem od začátku roku koupil....Tak nevím, třeba si zvyknu Na tyhle hodinky koukám už od loňska, ale vždycky se tak nějak vyklidním. Jsou hodně zajímavé a netradiční, ale protože mám moony, řekl jsem si, že další stejná chrona nepotřebuji. Však uvidíš, jestli tě nechytí a když ne, pošleš je dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Sub 300 neustále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Bezva barva Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se