DrSlamastika Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Vostok 160 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 #seikoskx007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Subiny;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Ty joooo po asi dvou letech jsem se konečně vydal do společnosti .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 před 14 hodinami, Radik napsal: Modrý už mně leží v hlavě min. půl roku Bohužel nato mně obecně vůbec nevyhovuje, tím spíš na relativně těžký POčka, který jsou pak na natu na ruce pocitově velmi nevyvážený. Takže bohužel... Modrý má můj soused v baráku. Říkal, že měl vždycky jen černý, ale jak viděl 39,5 v modré, měl prý jasno. Ruku má tak 18-19 a má je jako kombo k PO chronu. Když jsem je dali vedle mejch modrejch Diverů, ta modrá já PO vypadá úplně jinak ( podle mýho ty vlnky v modrý jsou nepřekonatelný) Každopádně, GMT v modrý s oranžovou fakt není úplně to pravý vořechový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Balkonovka, wardy v daždi Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Snad to počasí vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 před 21 hodinami, junior300 napsal: Nechce sa im prec z ruky.. Fakt příjemný pokoukáníčko, parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 @Adamsson Dik, tesim sa z nich ako maly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Jedine bile hodinky a myslim, ze trefa do cerneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 BB36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basx Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Víkend;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Už se to venku zelená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 před 2 minutami, Karussell napsal: Už se to venku zelená Tahle veze se mi vždycky líbila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Romantika pri svickach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Oranžády - a monstra to nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 před 12 minutami, AndyAaron napsal: Romantika pri svickach Tvl to musi mit mlada pani radost, kdyz nachysta romantickej vecer pri svickach a ty bezis pro hodinky a fotak, ze mas skvelej napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se