Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

já vidím dvě řešení... 1. Kalousek se obětuje a v zájmu republiky vleze do koalice s Paroubkem a jeho družinou, nebo 2. Paroubek s Topolánkem udělají účelovou koalici, odhlasují si většinový systém ve zlém se rozejdou a do budoucna bude jasno... všude je to v zásadě také na střídačku a všichni jsou spokojení.... být u koryta moc dlouho často končí velkým průšvihem...

Odesláno

velká koalice ods a čssd je na prd, i kdyby se náhodou domluvili, čssd nedovolí ods provést potřebné reformy. nejlepším řešením by byly nové volby. většina z těch propadlých hlasů z malých stran jsou víceméně pravicoví voliči. všichni levičáci jsou buď pro čssd nebo ksčm.

Odesláno

Pokud by byly nové volby, tak dopadnou blbě. Tak jak teď bylo u voleb více lidí, než obvykle, tak k opakovaným volbám by přišlo méně lidí něž obvykle. A protože komanči mají svoje hlasy vždycky jisté, tak by možná výsledek byl horší než teď.

Odesláno
  Roman Šula napsal:
Pokud by byly nové volby, tak dopadnou blbě. Tak jak teď bylo u voleb více lidí, než obvykle, tak k opakovaným volbám by přišlo méně lidí něž obvykle. A protože komanči mají svoje hlasy vždycky jisté, tak by možná výsledek byl horší než teď.

velmi pravděpodobné!!

Odesláno

Paroubek ve vládě odborníky měl. Např. ministr Zgarba - odborník na finanční zabezpečení sebe a přátel.

ministr němec - po dodání katrarského prince do vazby přiletěla z Kataru delegace s 1 mil. dol. pro toho,

kdo dostane prince z basy a domů. /uvedeno v tisku/. A hned byl odborník na

extradikci.

ministr Sobotka- zavedeme registrační pokladny, ale hned k tomu dáme 12 vyjímek - blbci a ostatní

je budou kupovat, ostatní budou velebit ČSSD a uvádět, že na Slovensku jsou také-

zapomínají však dodat, že bez vzjímek

Na další pokračování zde již není místo. Další odborníci by se našli myslím bez problémů.

Odesláno

Lukáš - také bych se paní Paroubkové zastal. Četl jsem s ní několik rozhovorů i pár článků, které sama napsala a přišlo mi, že (na rozdíl od svého pana chotě) nemá v hlavě na... ehm, nadefekováno.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  X-Bob napsal:
  HIFI napsal:
Naprostý souhlas.

taktéž

Taky jsem něco četl a připadala mi celkem rozumná.

Nicméně u té fotky jsem se výborně pobavil, ona za to nemůže jak vypadá, chudinka. Ale smál jsem se hodně dlouho a nahlas :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...