hinkle Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Ten clovek musi mit ohromnou silu. To jo, to jo, tó jó.
kuncák7 Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Před hodinou, Tobi napsal: ,ty teda musíš mít páru jak zvíře. Bejvávalo . Právě že jsem skoro ani nezabral. To musela být únava materiálu.
Pavel87 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Dneska jsem se potěšil krásou Podzamecké zahrady v Kroměříži, ten klid, ta krása, ty barvy! Ne nadarmo jeden arcibiskup olomoucký už v 19. století prohlásil, že tato zahrada je jeho chrámem 3 2
Conrad Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami (upraveno) Včerejší večer v O 2 areně Naprosto fantastický koncert Ennio et Andrea Morricone celebration ,4 přídavky, standing ovation, nádhera, stejná atmosféra jakou jsem zažil na koncertu jeho otce. Upraveno před 7 hodinami uživatelem Conrad 1
Stuky Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami před 14 hodinami, Pavel87 napsal: Dneska jsem se potěšil krásou Podzamecké zahrady v Kroměříži, ten klid, ta krása, ty barvy! Ne nadarmo jeden arcibiskup olomoucký už v 19. století prohlásil, že tato zahrada je jeho chrámem To Ginkgo .
FantasticFabio Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami před 9 minutami, Stuky napsal: To Ginkgo . Ha! Nepatříš náhodou k Uctívačům Ginga ?
Stuky Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami Před hodinou, FantasticFabio napsal: Ha! Nepatříš náhodou k Uctívačům Ginga ? Nepatřím. Ale Ginkgo je náš oddílový strom, takže proto ho poznám... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se