chronomag-restart-vlaken Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 Citovat Mame tu uz temu co nas denne nahnevalo tak ma napadlo, ze by sme mohli trochu pozitivizmu na forum priniest. Pokračování příliš dlouhého vlákna Co mě dnes potěšilo :) (rozděleno kvůli zrychlení fóra) Původní vlákno založil @jankoxxx 29. října 2010 Sešlo se v něm 35000 odpovědí. To znamená, že se do něj za 10 let padalo v průměru 10 příspěvků denně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 První příspěvek v novém vlákně a k tomu velká radost! Dnešní telefonát od AD, že moje Rolex Submariner 116610LV jsou připraveny k odběru? Yes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted May 15, 2020 Report Share Posted May 15, 2020 Velka gratulace a uz se moc tesim, az je uvidim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted May 15, 2020 Report Share Posted May 15, 2020 (edited) před 8 hodinami, dawe009 napsal: První příspěvek v novém vlákně a k tomu velká radost! Dnešní telefonát od AD, že moje Rolex Submariner 116610LV jsou připraveny k odběru? Yes! Tak to je první příspěvek jak se patří Edited May 15, 2020 by Gustaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted May 15, 2020 Report Share Posted May 15, 2020 Dnes mne opět potěšil názor pražského arcibiskupa, kardinála Dominika Duky. V lednu tohoto roku poměrně ostře kritizoval film Dva papežové. No, lepší pozvánku ke sledování tohoto filmu snad ani nemohl vystavit. Dnes jsem ten film viděl už potřetí, a opět se u toho nejen královsky bavil, ale i zamyslel. Takže Dominiku, fakt dík, a pokračuj ve svých recenzích i nadále. Jednou budeš stejně dobrej, jako Mirka Spáčilová! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted May 16, 2020 Report Share Posted May 16, 2020 Zmizení 2020 u nových vláken....diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
straspol Posted May 17, 2020 Report Share Posted May 17, 2020 (edited) Mám radost z toho, že tady vždycky najdu někoho, kdo mi dokáže poradit s věcmi, kterým nerozumím dost, jsou tady fajn lidi...dík, ax38 ! Edited May 17, 2020 by straspol Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 18, 2020 Report Share Posted May 18, 2020 Dnes mě potěšilo to, že drtivá většina kamarádů neodpiskala letošní zamyslenou cestu do Albanskych hor. Pokračuj v přípravách. Paráda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted May 18, 2020 Report Share Posted May 18, 2020 A kdy chcete jet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 18, 2020 Report Share Posted May 18, 2020 (edited) 22.8. a až do 20.9. Netere a mamku "odložím" na známém místě a pokračujeme dal. Kluci totéž s pritulkama a ženama. Edited May 18, 2020 by kuncák7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted May 18, 2020 Report Share Posted May 18, 2020 Dobre vymyslene. Za me by byl ideal udelat ty hory a pak se taky na chvili odlozit...aspon tyden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 18, 2020 Report Share Posted May 18, 2020 Přesně tak to planuju-14 dní Albánie a Černá Hora, pak týden tam a poslední týden konečně - Vis, Lastovo, přechod Pelješace po hřebeni a Mostar+Medjugorje (to plánuju strašně dlouho a byl jsem jen v Mostaru na originále). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 No hezky sis to namaloval Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 Včera ve tři jsem na obchody24 objednal myčku, během patnácti minut volala paní že jí nakládají a teď řidič že ji veze...no, přesně takhle si představuji nákup v eshopu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 Vono ho nenasere ze mu odejde mycka (zase bosch made in eu? :D), ale udela mu radost ze mu do pul hodiny dovezou novou. Tomu rikam optimismus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 před 19 minutami, zceyee napsal: Vono ho nenasere ze mu odejde mycka (zase bosch made in eu? :D), ale udela mu radost ze mu do pul hodiny dovezou novou. Tomu rikam optimismus. Ty děláš jak kdyby jsi měl křišťálovou kouli Bosch Made in Germany jede, neboj se nic, to mám do apartmánu pro hosty Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 před 5 minutami, African napsal: Bosch Made in Germany jede Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 před 16 minutami, zceyee napsal: Aspoň to tam tedy píšou Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted May 22, 2020 Report Share Posted May 22, 2020 Navazuji na svůj první příspěvek v tomto vlákně. Z Carollina zastávka v Bake shopu na dobrý kafe a cigárko, abych si je mohl chvíli sám v klidu prohlížet..aneb jak si udělat hezký pátek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 22, 2020 Report Share Posted May 22, 2020 Takže gratuluju, mám radost s tebou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts