Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

Citovat

Mame tu uz temu co nas denne nahnevalo tak ma napadlo, ze by sme mohli trochu pozitivizmu na forum priniest.

Pokračování příliš dlouhého vlákna Co mě dnes potěšilo :)  (rozděleno kvůli zrychlení fóra)

Původní vlákno založil @jankoxxx 29. října 2010

Sešlo se v něm 35000 odpovědí. To znamená, že se do něj za 10 let padalo v průměru 10 příspěvků denně.

První příspěvek v novém vlákně a k tomu velká radost! Dnešní telefonát od AD, že moje Rolex Submariner 116610LV jsou připraveny k odběru? Yes!

před 8 hodinami, dawe009 napsal:

První příspěvek v novém vlákně a k tomu velká radost! Dnešní telefonát od AD, že moje Rolex Submariner 116610LV jsou připraveny k odběru? Yes!

Tak to je první příspěvek jak se patří ;)

Edited by Gustaf

Dnes mne opět potěšil názor pražského arcibiskupa, kardinála Dominika Duky. V lednu tohoto roku poměrně ostře kritizoval film Dva papežové. No, lepší pozvánku ke sledování tohoto filmu snad ani nemohl vystavit. Dnes jsem ten film viděl už potřetí, a opět se u toho nejen královsky bavil, ale i zamyslel. Takže Dominiku, fakt dík, a pokračuj ve svých recenzích i nadále. Jednou budeš stejně dobrej, jako Mirka Spáčilová!

Dnes mě potěšilo to, že drtivá většina kamarádů neodpiskala letošní zamyslenou cestu do Albanskych hor. Pokračuj v přípravách. Paráda. 

22.8. a až do 20.9. Netere a mamku "odložím" na známém místě a pokračujeme dal. Kluci totéž s pritulkama a ženama.

Edited by kuncák7

Přesně tak to planuju-14 dní Albánie a Černá Hora, pak týden tam a poslední týden konečně - Vis, Lastovo, přechod Pelješace po hřebeni a Mostar+Medjugorje (to plánuju strašně dlouho a byl jsem jen v Mostaru na originále). 

Včera ve tři jsem na obchody24 objednal myčku, během patnácti minut volala paní že jí nakládají a teď řidič že ji veze...no, přesně takhle si představuji nákup v eshopu :thumbsup_anim:

před 19 minutami, zceyee napsal:

Vono ho nenasere ze mu odejde mycka (zase bosch made in eu? :D), ale udela mu radost ze mu do pul hodiny dovezou novou. Tomu rikam optimismus.

Ty děláš jak kdyby jsi měl křišťálovou kouli :lol2: Bosch Made in Germany jede, neboj se nic, to mám do apartmánu pro hosty ;)

Navazuji na svůj první příspěvek v tomto vlákně. Z Carollina zastávka v Bake shopu na dobrý kafe a cigárko, abych si je mohl chvíli sám v klidu prohlížet..aneb jak si udělat hezký pátek :)

C8C44148-DF2D-400B-B4F4-F6C08384B43A.jpeg