bohus76 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Zkouška nového kamene Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bohus76 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna (upraveno) Francouzská fialová břidlice, Rouge Du Salm. Něco jak na obrázku, těch obchodních názvů je více. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna uživatelem bohus76
vojt Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Ajo vlastně, už jsem viděl v Tvým vlákně Brousky. Paráda, snad maká pěkně. To je supr záliba
bohus76 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Největší umění je daný kámen zařadit na odpovídající místo v postupce kamenů... 1
FantasticFabio Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna před 14 hodinami, bohus76 napsal: Největší umění je daný kámen zařadit na odpovídající místo v postupce kamenů... Nejsi ty šaman z doby kamenné?
bohus76 Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Ano, pro nezasvěceného amatéra to tak může vypadat. Pro ty co chtějí fajnove ostří břitvy je to nutnost. Kontrolní otázka,na kolikati kamenech se dá břitva naostřit,aby měla takto fajnové ostří!?
FantasticFabio Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna před 22 minutami, bohus76 napsal: Ano, pro nezasvěceného amatéra to tak může vypadat. Pro ty co chtějí fajnove ostří břitvy je to nutnost. Kontrolní otázka,na kolikati kamenech se dá břitva naostřit,aby měla takto fajnové ostří!? Dva a jedna kůže na přetažení …..
bohus76 Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Vedle jak ta jedle.... Zde jsou " jen" syntetické kameny a to mi tam chybí grit ( hrubost 12000). Potom ještě přírodní kameny,nad grit 12000. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Juraj11 Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Mladá dnes skončila přípravný kurz k přijímačkám na střední. Popravdě jsem to nějak moc nepochopil,nic jim tam neřekli,jen je nechali kreslit. Teda aspoň tak mi to podala. Ale co mě potěšilo je,jak se jí to povedlo. Nikdy portrét nemalovala,spíš si maluje nějaký ty anime,atd. Za mě myslím dobréSent from my iPhone using Tapatalk 5
vzduch Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Prd tomu rozumím, ale pěkná práce. Na jakou střední se hlásí? U nás budou talentovky sportovní.
FantasticFabio Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna V 25. 1. 2026 v 13:46, bohus76 napsal: Vedle jak ta jedle.... Zde jsou " jen" syntetické kameny a to mi tam chybí grit ( hrubost 12000). Potom ještě přírodní kameny,nad grit 12000. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. …..a pak se zamyslel mesijé Žillet ….. řekl si mordijé …. to musí být rychlejší …. třeba MACH 3 …….. a bylo
bohus76 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna A ono to Gillette macho pacho s pěti břitama ( manuál né elechtrika) to 14 vousisko nevezme ... Kdežto ten One Blade(rozuměj břitva)ano.A žiletky,hlavice a podobné blbiny už pak nepotřebuješ... Jde jen o to jakou cestu zvolíš ....
Dez123 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Gillette se spíš zamyslel, jak vytáhnout z lidí víc peněz, pže obyč žiletka stojí hovno.
bohus76 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Když se umíš oholit žiletkou,tak ty náklady jsou myslím v pohodě. Bagr, štětka, mýdlo ( holící) a žiletka. Víc netřeba. U toho mého předcházejícího příspěvku mi vypadlo u 14 denního....
Juraj11 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Prd tomu rozumím, ale pěkná práce. Na jakou střední se hlásí? U nás budou talentovky sportovní. Na Moravskou střední,umělecký obor scénická a výstavní tvorba,tak uvidíme Sent from my iPhone using Tapatalk 1
FantasticFabio Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 3 hodinami, bohus76 napsal: Když se umíš oholit žiletkou,tak ty náklady jsou myslím v pohodě. Bagr, štětka, mýdlo ( holící) a žiletka. Víc netřeba. U toho mého předcházejícího příspěvku mi vypadlo u 14 denního.... Jasný , máš pravdu …. Ale od tý doby, co mi někdo, na intru ukradnul kabel od Charkivu ….. sem na holení zanevřel můj děda byl holič , na břitvy jsme mu nesměli ani máknout ! Jednou jsem si s ní ořezal pastelky….. to byl oheň na střeše
bohus76 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Jasný , máš pravdu …. Ale od tý doby, co mi někdo, na intru ukradnul kabel od Charkivu ….. sem na holení zanevřel můj děda byl holič , na břitvy jsme mu nesměli ani máknout ! Jednou jsem si s ní ořezal pastelky….. to byl oheň na střeše Tak to musela ta břitva vypadat,vyštípaná jak sfiň . Ještě nějaké břitvy,kameny máš ?
FantasticFabio Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 22 minutami, bohus76 napsal: Tak to musela ta břitva vypadat,vyštípaná jak sfiň . Ještě nějaké břitvy,kameny máš ? Né nic , všechno se vyházelo se zbouráním chalupy , kterou dostal můj bratranec….. aby si mohl na tom místě postavit novej dům….. takovej je život. Kameny , ty kůže , ruční strojek - mašinka na vlasy ( ten nás tahal - jaujau ) ty břitvy ……strojek - mašinka měl takovej zvláštní mikavej zvuk…. Jo, je to pryč …..
Campino Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Po 4-tý krátsnáď to už s nimi vydržím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se