Milan156 Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 před 1 hodinou, azeppelin napsal: Vždycky si říkám, jakej dement dokáže vyrobit "grafický" vtip fontem bez české diakritiky a ještě to poslat dál automaticky nahrazené úplně jiným písmem. A ještě tam mít chybu. Hlavě že je tam smajlík a lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 (upraveno) Něco na odlehčení Upraveno 13. října 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Wow, jasnej kandidát do clockyho módního okénka - a hned 4-násobnej chronomagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Týpek mi připomíná ProducerMichael z YouTube kanálu Pokud to jsou JacobAndCo čtver-cibule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Týpek mi připomíná ProducerMichael z YouTube kanálu Pokud to jsou JacobAndCo čtver-cibule Nojotvl, jen ty zrzavý vlasy a je to on! Vše ostatní sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Věřím, že to zrzavé tupéčko, má v té kabeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 14 hodinami, azeppelin napsal: Vždycky si říkám, jakej dement dokáže vyrobit "grafický" vtip fontem bez české diakritiky a ještě to poslat dál automaticky nahrazené úplně jiným písmem. No vidíš, a já když jsem to viděl, tak jsem se usmál a vzpomněl si na " Srdečné pozdravy ze zeměkoule ", kde byl dovětek : " napijte se prosím " . Přemýšlet nad tím, kdo to jak vyrobil, tak tomu jsem tedy dalek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 1 hodinou, Irwinek napsal: No vidíš, a já když jsem to viděl, tak jsem se usmál a vzpomněl si na " Srdečné pozdravy ze zeměkoule ", kde byl dovětek : " napijte se prosím " . Přemýšlet nad tím, kdo to jak vyrobil, tak tomu jsem tedy dalek Přijde mi to osobně krajně bizarní. Bez ohledu na češtinu, mezery za tečkami apod. To si někdo musí najít vtip, asi se mu strašně líbí. Vybírá font, obrázky, formátuje, exportuje. Nakonec vznikne něco takového. To pak zákonitě, deformován vlastním povoláním, přemýšlím nad osobou výrobce i sdílícího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 31 minutami, azeppelin napsal: Přijde mi to osobně krajně bizarní. Bez ohledu na češtinu, mezery za tečkami apod. To si někdo musí najít vtip, asi se mu strašně líbí. Vybírá font, obrázky, formátuje, exportuje. Nakonec vznikne něco takového. To pak zákonitě, deformován vlastním povoláním, přemýšlím nad osobou výrobce i sdílícího. Tak proto jsem v noci špatně spal už nad mou osobou, prosím, nepřemýšlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 V 12. 10. 2021 v 20:45, Xenomorfus napsal: Tak neco ze zivota... Z jedne pisemne prace zaka pate tridy. Do ted jej nechavaly ucitelky prolezt, az narazil na jednu moji kamosku. U ni skonci ;-). Je sice fakt, ze je to cizi statni prislusnik, nicmene uz do skolky chodil u nas. Rodice to maji tak nejak u zadele... Doted jsme se neshodli, zda to dela schvalne, vymysli si slova, trpi nejakou poruchou nebo co to je. Uzijte si to, stejne jako ja. Idealne to nekomu cist, to je tak na 3x inkluze, ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 V 12. 10. 2021 v 20:45, Xenomorfus napsal: Tak neco ze zivota... Z jedne pisemne prace zaka pate tridy. Do ted jej nechavaly ucitelky prolezt, az narazil na jednu moji kamosku. U ni skonci ;-). Je sice fakt, ze je to cizi statni prislusnik, nicmene uz do skolky chodil u nas. Rodice to maji tak nejak u zadele... Doted jsme se neshodli, zda to dela schvalne, vymysli si slova, trpi nejakou poruchou nebo co to je. Uzijte si to, stejne jako ja. Idealne to nekomu cist, to je tak na 3x inkluze, ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Smál se a vtipkoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Smál se a vtipkovalCopak knedlíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Nakonec ho tedy zabila vinna klobasa od Kosteleckych uzenin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 27 minutami, odjinud napsal: Nakonec ho tedy zabila vinna klobasa od Kosteleckych uzenin? A buchty z Penamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 A nebo tak..? China nebo rusko, to je fuk, hlavně, že mu šmakuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 30 minutami, odjinud napsal: Nakonec ho tedy zabila vinna klobasa od Kosteleckych uzenin? To jsou lži a pomluvy. Dědek kopal přestože duchem mimo, orální aplikaci vinný neusnadnil. AB musel nitrožilně aplikovat masivní množství ze svý zahrádky https://www.ceff.info/cz/additives/?page=3 Vondráček má z toho video, ale prej se nedá zveřejnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se