milomac Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Nedávno nám tu parkovalo auto firmy Florea tak jsem si vzpomněl na tenhle vtip: 5
warann Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Njn včera jsem zrovna byl na tý derniéře a bylo to výborný.
milomac Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 1 hodinou, warann napsal: Njn včera jsem zrovna byl na tý derniéře a bylo to výborný. Ale jo, vím, je to vytržené z kontextu, je to z velmi dobře hodnoceného muzikálu Hedwig, ale spíš jsem chtěl ukázat ty reakce lidí, co to berou jen ze svého úhlu pohledu a Brzobohatého nemusí. Asi jsem to sem ani neměl dávat.
warann Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 15 minutami, milomac napsal: Ale jo, vím, je to vytržené z kontextu, je to z velmi dobře hodnoceného muzikálu Hedwig, ale spíš jsem chtěl ukázat ty reakce lidí, co to berou jen ze svého úhlu pohledu a Brzobohatého nemusí. Asi jsem to sem ani neměl dávat. Vsak v pohode 1
Tondaa73 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 18 hodinami, milomac napsal: Nedávno nám tu parkovalo auto firmy Florea tak jsem si vzpomněl na tenhle vtip: Je to náhoda, že O v logu vypadá jako anus?
Campino Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Tak zase smooth bezel ma modernejsi strih na dnesnu dobu 1
Vladino125 Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Tak zase smooth bezel ma modernejsi strih na dnesnu dobuNieco nie je potreba menit.
pmdp Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června prvy pohlad na holohlaveho leva = Marek Vašut 2 2 1
Vladino125 Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Flutted bezel je ohavnost Tak som za ohavnost. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se