petr_cha Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Myslím, že nad tím moc přemýšlíte. Tady šlo o ten RaJ a ráj. Přemýšlet v tomhle vlákně o tom, jestli jsem si tehdy mohl za výplatu koupit 100 másel a dneska 200 je dost zcestné.To bylo vtipny tak v devadesatkach.. ale vytahovat dneska Paroubkuv RaJ je hodne zombie style :-) dneska to fakt pusobi jako tezka adorace minulyho rezimu.. 2
Irwinek Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září před 7 hodinami, petr_cha napsal: před 23 hodinami, Irwinek napsal: Myslím, že nad tím moc přemýšlíte. Tady šlo o ten RaJ a ráj. Přemýšlet v tomhle vlákně o tom, jestli jsem si tehdy mohl za výplatu koupit 100 másel a dneska 200 je dost zcestné. To bylo vtipny tak v devadesatkach.. ale vytahovat dneska Paroubkuv RaJ je hodne zombie style dneska to fakt pusobi jako tezka adorace minulyho rezimu.. No vidíš, a já když jsem to uviděl, tak jsem se usmál, stejně jako spousta lidí okolo, jen tady jsem dostal " za uši ". A výraz " Paroubkův RaJ " mi teda vůbec nic neříká
zceyee Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září V 27. 8. 2025 v 21:50, zceyee napsal: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-odsouzeny-nemecky-neonacista-si-uredne-zmenil-pohlavi-statni-zastupitelstvi-jej-posila-do-zenske-veznice-40535910 Tak tohle má pokračování. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-srdecne-zdravim-z-moskvy-odsouzeny-neonacista-do-zenske-veznice-nenastoupil-40536567
misso Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září nabídka na webové stránce nejmenované obce (já vím, že je to myšleno jinak, ale stejně) 2 1
Z. Paul Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 3 hodinami, Perkele napsal: Ještě tam byla odpověď přímo p. Křupala něco ve stylu “delam na tom”
lub Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 12 hodinami, Z. Paul napsal: Ještě tam byla odpověď přímo p. Křupala něco ve stylu “delam na tom” Petr Křupala. - prosím pana Křupalu - odpověď p. Křupaly 1 1
Návštěvník eloga Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 16 hodinami, Perkele napsal: To je místo a vzorec pro cvičení přechodníků na zvláštní škole. Tedy - Posravši vše opustil záchod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se