Diamondking Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 11 2
Filip eM Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna V 24. 4. 2026 v 12:40, 323GT napsal: Říká se tomu geoglyf a ty měly, podle některých teorií, ceremoniální význam. Bych chtěl v tomto případě vidět ten ceremoniál... a ja mel za to, ze “kruhy” a podobne obrazce delaji mimozemstani 1
warann Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna V psychiatrické léčebně v Tel Avivu stojí pacient na posteli a v mystickém opojení volá: "Sem Mojžííííš a bůh mi dal sílu!" A z vedlejšího pokoje se ozve:"Cože sem ti dal!?" - 2
jpteo Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Je pasiv gay s hemoroidy brán jako panna nebo že má měsíčky, při drsné chlapské zábavě? 1
Lynx12 Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna V 23. 4. 2026 v 16:59, Jone napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
ouskavl Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 12
Rybkin Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
warann Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Tak nevim, patri to sem nebo do vlakna vedle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 14 1
obrbobr Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 26 minutami, warann napsal: Tak nevim, patri to sem nebo do vlakna vedle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. to patří na knife.cz 1
johny357 Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 2 hodinami, warann napsal: Tak nevim, patri to sem nebo do vlakna vedle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To mne pripomnelo tenhle starej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 17
spineshank Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
johny357 Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna (upraveno) To mne pripomnelo zas tenhle starej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. dubna uživatelem johny357 1 1
papen Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Chtěl jsem vstoupit k Motoristům, ale nevzali mě protože jsem obřezaný. Předseda chce jen úplné čuráky. 10 1
Klotzman Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
ZJ Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se