marecenator Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Před hodinou, Lynx12 napsal: Nechápu lidi, který maj neodolatelnou potřebu komentovat vtipy, které se jim nelíběj ... Buď se mi vtip líbí, tak se mu zasměju, příp. se mi hodně líbí, tak ho okomentuju třeba vysmátým smajlem a když se mi nelíbí, ignoruju ho ... (Berte, pokud si myslíš, že je to OT, klidně to smaž) Napriklad ja je nekomentuju, jinak bych ke kazdemu tvemu vtipu musel napsat, ze je to picovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 před 8 minutami, marecenator napsal: Napriklad ja je nekomentuju, jinak bych ke kazdemu tvemu vtipu musel napsat, ze je to picovina. Marci, tady bych Ti zaoponoval... Linuxovy jokes jsou klasika tohoto vlákna. Přeju si jediné, ať to na nás hrne ještě s větší intezitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Ja to beru, jenom tomu humoru nerozumim, proto to nekomentuju, ted jsem se nechal unest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Tom4 napsal: Komentovat je tedy povoleno jen když se mi něco hodně líbí, jinak nesmím? Já už jen čekám na okopírovanou stránku z Dikobrazu z roku 88 Mluvil jsem za sebe Tady ji máš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. března 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 A teď stránku prdel sorry, prosííím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 před 58 minutami, Lynx12 napsal: Mluvil jsem za sebe Tady ji máš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Před hodinou, Lynx12 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sakra když už někdo dělá vtip, tak proč si nedá pozor na chyby typu: font bez české diakritiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Protože už by to pak bylo moc vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Teď ještě něco o trampech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 před 9 minutami, odjinud napsal: Teď ještě něco o trampech... Ležej dva trampi ve stanu, a ten jeden povídá tomu druhému: "Ty si ho honíš, že jo?" "Jo honím..." "A nejde ti to, co?" "Nejde." "Tak si hoň toho svýho." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Rozmohl se nám tady takový nešvar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Jo, vlastně jste chtěli tremský ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Putin dobrej. Jeste chybi Emma Smetana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Tvl, Lynx ja uz zase placu. Ty vtipy jsou na tomhle foru tak absurdni, ze me proste bavej. U tebe by se podle vtipu dalo odhalit i chrono alterego Napis neco o sobe, aspon zakladni demograficke udaje. Jen pro pochopeni. At jen neplkam, tak vtip popisujici muj zivot (strejdu mam na Kladne a v Dubaji jsem pres zimu byl) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 @uff koukám, že jsme skoro sousedi .... a možná Ti bude stačit, když mrkneš na odkaz v podpisu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Fcb je studnice srandy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se