dykmore Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 To jsou jasné tačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 (upraveno) @tikzot To asi skoro všude, ale na Vysočině, kde jsem vyrůstal se běžně říkalo kotouč. A třeba výrobky jsou spíš mražené než mrazené Upraveno 20. února 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 (upraveno) Před hodinou, warann napsal: A tohle je kolecko nebo kotouc? Tak warrane o tohle se pořád hádáme s manželkou. Já taky pocházím z Vysočiny, takže je to kotouč, manželka je z Hodonína a furt tomu říká kolečka Jsem ochotnej přistoupit na kolečko, ale nedávám ten plurál… Edit: Doplnění: Warrane, víš, co znamená termín: Naša žaba? Upraveno 20. února 2022 uživatelem Lenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 43 minutami, dykmore napsal: To jsou jasné tačky. Nebo furik:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 @Leninjen hadam: nase holka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Jasan. Mamina tenhle termín používala pravidelně, když mluvila o dceři. Třebíčsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Tak to joo. Mne to prislo tak jasny, ze jsem v tom hledal nejakej hacek. A kdyz jsem se do osmicky prestehoval na pardubicko, tak spoluzaci ucvrkavali z myho “ja chcu” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 A abych nebyl off topic, jeden IT policejní, snad to tu ještě nebylo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Háček žádný pro toho kdo to zná... Jeden rodičovský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ortus Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 2 hodinami, Lenin napsal: Tak warrane o tohle se pořád hádáme s manželkou. Já taky pocházím z Vysočiny, takže je to kotouč, manželka je z Hodonína a furt tomu říká kolečka Jsem ochotnej přistoupit na kolečko, ale nedávám ten plurál… Edit: Doplnění: Warrane, víš, co znamená termín: Naša žaba? Jednoznačně kolečka (Uh. Hradiste). ted na tim premyslim, ale kolo je tsm vlastne jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 3 hodinami, warann napsal: A tohle je kolecko nebo kotouc? Tohle je jednoznačně radvanec, přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 46 minutami, Milan156 napsal: Tohle je jednoznačně radvanec, přeci Ano radvanec a tučko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Před hodinou, knihomol napsal: Jednoznačně kolečka (Uh. Hradiste). ted na tim premyslim, ale kolo je tsm vlastne jedno No právě. Kolik má kotouč koleček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Jedny kolečka ( taky UH) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Je to kolec, ale taky říkám kolečko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 V Brně máme kolečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Na Vysočině (kousek od NMNM) je to korba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se