Klotzman Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Nevím kam s tím, tak snad to tu nebude vadit. Quartzový Rolex, dojebaný jak jetel a lidi na to přihazujou. Jsou fakt tak pitomí, nebo mi něco uchází...? https://aukro.cz/starsi-hodinky-rolex-funkcni-nosene-ale-stale-pekne-7084633589?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=07-pla-starosber-aukce&utm_content=152974867626&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw7pO_BhAlEiwA4pMQvPddtZGEWmyktrHqdW9RVzi0KNNd3kBsv9ujw3PxqTr7u3E9qJKadRoC9CUQAvD_BwE
Juraj11 Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Poslal jsem předevčírem máti od mojí. Zatím bez odezvy Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Xenomorfus Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Zceyee: Jasan, Gutalax je velka klasika ;-). Nejlepsi je, kdyz hrajou nekde na festaku, jak se metlosi "vyzbroji" hajzlstetkama, papirama, hajzlprknama a doplnuji tim atmosferu. Uz i Toitoika putovala davem. Kdyz prisel jejich klip "Shitbusters", byla to velka udalost 1
zceyee Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Tak to jsem objevil Ameriku koukam. A ja myslel ze grindcore je okrajova zalezitost.
FantasticFabio Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 27. 3. 2025 v 15:52, ouskavl napsal: Rozšířit Krucifix , tomu říkám fixace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se