Přejít na obsah

Bechyně nebo Carollinum?

kill_em382

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Car - poptavka by em, po roce telefon, mate tady explorery, super! 

Bech - prestoze, mam u nich nakupni historii (sic blby BB58) tri roky cekam na cerny OP 36, nic. Před mesicem  jsem tam byl, ze bych rad mrknul na novy BB 36, nemame, ale stahnem z Brna kde jsou, zitra se ozvem .... tak urcite, neozvali se do dnes. 

Sorry Bechyne never more ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, Koza_c napsal:

Ja šel dnes nahodne okolo Bechyne, tak jsem si nechal na doporučení udělat diagnostiku + ultrazvuk čištěni v rámci záruky a bez řečí nebyl s ničím problém.
Za pár hodin bylo hotovo a pan s knírem byl hodně ochotný. 👌👍.

Kontrola v Carollinum, kontrola u Bechyněho, ultrazvuk čištění...kdy přijde na řadu to bourací kladivo a kacení stromů? 😂 Sorry nedalo mi to, samozřejmě je hezké o své Roulexky pečovat s láskou...tak ať dělají radost :cheers:

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem si je dat nejdříve úplně do cajku. Na kaceni je zatim čas, ale blíží se to a nějaký rezani nebo sekání už proběhlo. 
Tak třeba v pondělí pro tebe udelam foto jak budu vyrezavat “flexou” vzduchotechniku pod stropem a třeba dojde i na to kladivo. 
Teda doufám, ze nezavrou cesty kvůli povodním.

Odkaz ke komentáři

před 45 minutami, Koza_c napsal:

Chtěl jsem si je dat nejdříve úplně do cajku. Na kaceni je zatim čas, ale blíží se to a nějaký rezani nebo sekání už proběhlo. 
Tak třeba v pondělí pro tebe udelam foto jak budu vyrezavat “flexou” vzduchotechniku pod stropem a třeba dojde i na to kladivo. 

Prosím tě, vem si na to Casio.... ;)

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Koza_c napsal:

Neblázni. Třeba právě sekání dříví, kdy se ruka po rychlym pohybu prudce zastaví, to je pro strojek vyloženě labůžo.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Car - poptavka by em, po roce telefon, mate tady explorery, super! 
Bech - prestoze, mam u nich nakupni historii (sic blby BB58) tri roky cekam na cerny OP 36, nic. Před mesicem  jsem tam byl, ze bych rad mrknul na novy BB 36, nemame, ale stahnem z Brna kde jsou, zitra se ozvem .... tak urcite, neozvali se do dnes. 
Sorry Bechyne never more ...

3edb03e83ad19d26c24928a93c11f6f2.png

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Nedavno jsem se stavoval v Parizsky, jako ze uz jsem dlouho na suchu a mam abstak. Zjistil jsem, ze Bara po 20ti letech skoncila a nic z toho neni v systemu. Do toho probehla jakasi "digitalizace", takze kdo ceka dlouho lepsi tam zajit a zeptat se.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, matejcaha napsal:

Nedavno jsem se stavoval v Parizsky, jako ze uz jsem dlouho na suchu a mam abstak. Zjistil jsem, ze Bara po 20ti letech skoncila a nic z toho neni v systemu. Do toho probehla jakasi "digitalizace", takze kdo ceka dlouho lepsi tam zajit a zeptat se.

Aj, tak to je škoda, fajnová baba ta Bára... předávala mi Expy v době covidové, tak aspoň věnování mám na památku.....

DSC_7174~2.JPG

• Like 1
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Já mám osobně pozitivní zkušenosti s Bechyní. Především servis ve Štěpánské je za mě moc fajn, kde jsou příjemní a ochotní lidé. 

Upraveno uživatelem epominos
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...