Dez123 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Po těch místních zkušenostech se divím, že mají na Google recenzích 4,6 / 5 hvězd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 @Dez123 to se divas na multibrand Rolex butik Carollinum ma 4 a kdyz si ctes recenze, tak jdou stejnym smerem jako diskuse tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Včera Bechyne Brno po predchádzajúcom telefonickom dohodnutí termínu skvelý prístup hodinový pokec len môžem doporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Bechyně Brno je AD roku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Car - poptavka by em, po roce telefon, mate tady explorery, super! Bech - prestoze, mam u nich nakupni historii (sic blby BB58) tri roky cekam na cerny OP 36, nic. Před mesicem jsem tam byl, ze bych rad mrknul na novy BB 36, nemame, ale stahnem z Brna kde jsou, zitra se ozvem .... tak urcite, neozvali se do dnes. Sorry Bechyne never more ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září “Mistrovství chce čas” : ) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Ja šel dnes nahodne okolo Bechyne, tak jsem si nechal na doporučení udělat diagnostiku + ultrazvuk čištěni v rámci záruky a bez řečí nebyl s ničím problém. Za pár hodin bylo hotovo a pan s knírem byl hodně ochotný. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 19 hodinami, Koza_c napsal: Ja šel dnes nahodne okolo Bechyne, tak jsem si nechal na doporučení udělat diagnostiku + ultrazvuk čištěni v rámci záruky a bez řečí nebyl s ničím problém. Za pár hodin bylo hotovo a pan s knírem byl hodně ochotný. . Kontrola v Carollinum, kontrola u Bechyněho, ultrazvuk čištění...kdy přijde na řadu to bourací kladivo a kacení stromů? Sorry nedalo mi to, samozřejmě je hezké o své Roulexky pečovat s láskou...tak ať dělají radost 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Chtěl jsem si je dat nejdříve úplně do cajku. Na kaceni je zatim čas, ale blíží se to a nějaký rezani nebo sekání už proběhlo. Tak třeba v pondělí pro tebe udelam foto jak budu vyrezavat “flexou” vzduchotechniku pod stropem a třeba dojde i na to kladivo. Teda doufám, ze nezavrou cesty kvůli povodním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 45 minutami, Koza_c napsal: Chtěl jsem si je dat nejdříve úplně do cajku. Na kaceni je zatim čas, ale blíží se to a nějaký rezani nebo sekání už proběhlo. Tak třeba v pondělí pro tebe udelam foto jak budu vyrezavat “flexou” vzduchotechniku pod stropem a třeba dojde i na to kladivo. Teda doufám, ze nezavrou cesty kvůli povodním. Prosím tě, vem si na to Casio.... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Před hodinou, Koza_c napsal: Chtěl jsem si je dat nejdříve úplně do cajku. Na kaceni je zatim čas, ale blíží se to a nějaký rezani nebo sekání už proběhlo. Tak třeba v pondělí pro tebe udelam foto jak budu vyrezavat “flexou” vzduchotechniku pod stropem a třeba dojde i na to kladivo. Teda doufám, ze nezavrou cesty kvůli povodním. Neblázni. Třeba právě sekání dříví, kdy se ruka po rychlym pohybu prudce zastaví, to je pro strojek vyloženě labůžo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Car - poptavka by em, po roce telefon, mate tady explorery, super! Bech - prestoze, mam u nich nakupni historii (sic blby BB58) tri roky cekam na cerny OP 36, nic. Před mesicem jsem tam byl, ze bych rad mrknul na novy BB 36, nemame, ale stahnem z Brna kde jsou, zitra se ozvem .... tak urcite, neozvali se do dnes. Sorry Bechyne never more ...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Nedavno jsem se stavoval v Parizsky, jako ze uz jsem dlouho na suchu a mam abstak. Zjistil jsem, ze Bara po 20ti letech skoncila a nic z toho neni v systemu. Do toho probehla jakasi "digitalizace", takze kdo ceka dlouho lepsi tam zajit a zeptat se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Před hodinou, matejcaha napsal: Nedavno jsem se stavoval v Parizsky, jako ze uz jsem dlouho na suchu a mam abstak. Zjistil jsem, ze Bara po 20ti letech skoncila a nic z toho neni v systemu. Do toho probehla jakasi "digitalizace", takze kdo ceka dlouho lepsi tam zajit a zeptat se. Aj, tak to je škoda, fajnová baba ta Bára... předávala mi Expy v době covidové, tak aspoň věnování mám na památku..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října (upraveno) Já mám osobně pozitivní zkušenosti s Bechyní. Především servis ve Štěpánské je za mě moc fajn, kde jsou příjemní a ochotní lidé. Upraveno 11. října uživatelem epominos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se