Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Car - poptavka by em, po roce telefon, mate tady explorery, super! 

Bech - prestoze, mam u nich nakupni historii (sic blby BB58) tri roky cekam na cerny OP 36, nic. Před mesicem  jsem tam byl, ze bych rad mrknul na novy BB 36, nemame, ale stahnem z Brna kde jsou, zitra se ozvem .... tak urcite, neozvali se do dnes. 

Sorry Bechyne never more ...

Odesláno

Ja šel dnes nahodne okolo Bechyne, tak jsem si nechal na doporučení udělat diagnostiku + ultrazvuk čištěni v rámci záruky a bez řečí nebyl s ničím problém.
Za pár hodin bylo hotovo a pan s knírem byl hodně ochotný. 👌👍.

Odesláno
  V 13. 9. 2024 v 13:56, Koza_c napsal:

Ja šel dnes nahodne okolo Bechyne, tak jsem si nechal na doporučení udělat diagnostiku + ultrazvuk čištěni v rámci záruky a bez řečí nebyl s ničím problém.
Za pár hodin bylo hotovo a pan s knírem byl hodně ochotný. 👌👍.

Rozšířit  

Kontrola v Carollinum, kontrola u Bechyněho, ultrazvuk čištění...kdy přijde na řadu to bourací kladivo a kacení stromů? 😂 Sorry nedalo mi to, samozřejmě je hezké o své Roulexky pečovat s láskou...tak ať dělají radost :cheers:

• Haha 2
Odesláno

Chtěl jsem si je dat nejdříve úplně do cajku. Na kaceni je zatim čas, ale blíží se to a nějaký rezani nebo sekání už proběhlo. 
Tak třeba v pondělí pro tebe udelam foto jak budu vyrezavat “flexou” vzduchotechniku pod stropem a třeba dojde i na to kladivo. 
Teda doufám, ze nezavrou cesty kvůli povodním.

Odesláno
  V 14. 9. 2024 v 10:09, Koza_c napsal:

Chtěl jsem si je dat nejdříve úplně do cajku. Na kaceni je zatim čas, ale blíží se to a nějaký rezani nebo sekání už proběhlo. 
Tak třeba v pondělí pro tebe udelam foto jak budu vyrezavat “flexou” vzduchotechniku pod stropem a třeba dojde i na to kladivo. 

Rozšířit  

Prosím tě, vem si na to Casio.... ;)

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
  V 14. 9. 2024 v 10:09, Koza_c napsal:

Rozšířit  

Neblázni. Třeba právě sekání dříví, kdy se ruka po rychlym pohybu prudce zastaví, to je pro strojek vyloženě labůžo.

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 12. 9. 2024 v 18:40, steel napsal:
Car - poptavka by em, po roce telefon, mate tady explorery, super! 
Bech - prestoze, mam u nich nakupni historii (sic blby BB58) tri roky cekam na cerny OP 36, nic. Před mesicem  jsem tam byl, ze bych rad mrknul na novy BB 36, nemame, ale stahnem z Brna kde jsou, zitra se ozvem .... tak urcite, neozvali se do dnes. 
Sorry Bechyne never more ...

3edb03e83ad19d26c24928a93c11f6f2.png

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

Nedavno jsem se stavoval v Parizsky, jako ze uz jsem dlouho na suchu a mam abstak. Zjistil jsem, ze Bara po 20ti letech skoncila a nic z toho neni v systemu. Do toho probehla jakasi "digitalizace", takze kdo ceka dlouho lepsi tam zajit a zeptat se.

Odesláno
  V 19. 9. 2024 v 13:13, matejcaha napsal:

Nedavno jsem se stavoval v Parizsky, jako ze uz jsem dlouho na suchu a mam abstak. Zjistil jsem, ze Bara po 20ti letech skoncila a nic z toho neni v systemu. Do toho probehla jakasi "digitalizace", takze kdo ceka dlouho lepsi tam zajit a zeptat se.

Rozšířit  

Aj, tak to je škoda, fajnová baba ta Bára... předávala mi Expy v době covidové, tak aspoň věnování mám na památku.....

DSC_7174~2.JPG

• Like 1
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Já mám osobně pozitivní zkušenosti s Bechyní. Především servis ve Štěpánské je za mě moc fajn, kde jsou příjemní a ochotní lidé. 

Upraveno uživatelem epominos
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Pročetl jsem většinu vlákna a nemůžu než souhlasit s většinou. Od září jsem se vydal na válečnou stezku pro OP 31 pro ženu. První zastávká byla Carollinum, kde mi nejdřív nabídli diamanty nebo platinu, pak bílé zlato a když zjistili, že chci jen plecháče za 150 tyček tak sem si připadal jak totální idiot, že sem nad tím vůbec přemýšlel.
U HB to bylo naopak velice fajn. Se starší paní jsem i bez objednání seděl 20 minut. Po vyplnění dotazníku - na doporučení jsou moje záliby golf a yachting, jsem vyšel ven s pocitem, že i kdyby to nevyšlo tak to bylo dobrý. 

Přístup v Hong Kongu, Shanghaii, na Maltě nebo v Bukurešti byl vlastně taky ok, i když bylo jasný, že to nevyjde. Pokud by měl někdo cestu přes UK tak můžu doporučit zastávku v Guildfordu kde byli super příjemný.

Nakonec mi to u Bechněho klaplo a sem fakt rád. Carollinum asi míří na jinou sortu lidí...

Odesláno

S BECHYNĚ Ostrava, velká spokojenost, GO PANOINVERSE domluveno a dodáno bleskově, ZENITH DEFY také, převzetí GO SEVENTIES do záruční opravy - paráda.

Super parta příjemných lidí, báječný pokec při kávě s hodinovými fanatiky.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Takze dneska muzu ohodnotit svou prvni RLX cestu s HB. Musim rict, ze vse bylo moc fajn, resil jsem to na pobocce v Brne a rikam si, kdyz obcas procitam ty recenze, jak se tam nekdy ti lidi museli chovat, ze na ne personal zrovna tam byl neprijemny. No, chodim tam pravidelneji. Takze asi zustanu verny HB diky zkusenosti.

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Ja jsem nikdy nemel problem, ze by se ke mne nekdo choval neuctive na prodejne. Vetsina lidi je frustrovana z toho, ze neco zapisou a nic to dost casto neznamena. Nebo jeste lip, ze ti to ani nezapisou 🤪

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...