Přejít na obsah

DIVERy do 8000 kč

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 21. 12. 2020 v 19:08, papun napsal:

Škoda že ten cifr není sunburst jako třeba u Citizen Promaster Marine Automatic Diver's NY0040-17LE. To by byl orgáč.

Rozšířit  

to jsem si taky myslel. A jak si tak slepnu, tak oceňuji čím dál tím více matné jednobarevné černé či tmavomodré povrchy,
abych mrkl na ručičky a hned viděl, kolik uhodilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem sice jen přes výlohy viděl pár kousků Seiko 5, třeba SRPE61K1 a SRPD71K1 (ty modely si nejsem úplně jistý, ale maximálně se mohli lišit v odstínu). No a jak jsem je letos v létě podle obrázku obdivoval a teprve dnes je viděl v reálu, tak jistra teda nepřeskočila. Ty indexy mi připadají jako kdyby pro děti, jak z kreslené pohádky. A pouzdro mě taky neoslovilo.

Takže jsestli mě někde v zadu ještě hlodala myšlenka na SRPD53K1, tak teď už nehlodá, možná tak SKX009, to má aspoň hezké pouzdro, ale ty indexy jsou podobné.

Takže Citizen začíná být na špici.

Odkaz ke komentáři

V 22. 12. 2020 v 19:11, papun napsal:

Dneska jsem sice jen přes výlohy viděl pár kousků Seiko 5, třeba SRPE61K1 a SRPD71K1 (ty modely si nejsem úplně jistý, ale maximálně se mohli lišit v odstínu). No a jak jsem je letos v létě podle obrázku obdivoval a teprve dnes je viděl v reálu, tak jistra teda nepřeskočila. Ty indexy mi připadají jako kdyby pro děti, jak z kreslené pohádky. A pouzdro mě taky neoslovilo.

Takže jsestli mě někde v zadu ještě hlodala myšlenka na SRPD53K1, tak teď už nehlodá, možná tak SKX009, to má aspoň hezké pouzdro, ale ty indexy jsou podobné.

Takže Citizen začíná být na špici.

Rozšířit  

jo, mám pocit, že za stejné peníze dávaj Citizen vyspělejší kousky, v pásmu do 10ti litrů rozhodně...
Máš tedy na výběr míň barviček...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  V 31. 12. 2020 v 13:03, papun napsal:
Co je toto za model? Prodejce to neví a ani neví jak jsou staré. Díky
https://www.facebook.com/marketplace/item/212692797118829/?ref=facebook_story_share

Vzdyt o NY2300 jsem ti psal o post vys ;)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...