Palus Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Zdravim Presiel som si toto forum aj stranky chronomag.cz a vcelku ma to tu zaujalo, tak som sa rozhodol zaregistrovat. V kratkej dobe planujem kupu hodiniek a rozhodujem sa hlavne medzi: Certina DS Podium Square http://www.certina.com/Collection/Gents/SP...ium-Square.aspx alebo Tissot Quadrato Chronograph http://www.timeway.ch/Tissot-Quadrato-Chronograph-II Prijal by som Vase nazory na tieto hodinky, pripadne nejake navrhy na nieco podobneho. Hodinky budem nosit denne, oblecenie vacsinou rifle a kosela, takze zatial nehladam ziadne "oblekovky" (aj to raz dojde) Vopred dakujem za nazory
lolohh Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Vezmi ty, které se ti více líbí. Je finančně výhodnější koupit hodinky na kovovém tahu a pak dokoupit nějaký kožený řemen, než obráceně. Já bych vzal Certiny, hlavně z toho důvodu, že se mi nelíbí hnědý ciferník (který je na Tissotech). Více se mi líbí tato varianta, která nemá popsanou lunetu.
Quasar007 Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 (upraveno) ač mám radši firmu Tissot, tak z tebou nabízených bych si vybral Certiny na tahu bez popisů na lunetě viz. PS: koukám že lolohh byl rychlejší Upraveno 25. srpna 2008 uživatelem Quasar007
Palus Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Diky za odpovede, ja som sa tiez viac priklanal k Certine Teraz dalsia otazka: Kupit Certina DS Podium Square s Quartzovim strojcekom, alebo zaplatit "trosku" viac a kupit uz Automaty napr Certina DS Podium Automatic (http://www.certina.com/Collection/Gents/CERTINA-Automatic/DS-Podium.aspx)
Baker Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Tissot, ta pocmarana luneta na Certinach Te brzy prestane bavit.
Stephan Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 trosku priplatit a poradne procist chronomag.
romanm Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 trosku priplatit a poradne procist chronomag. nebo zmizet dokud je čas..
Quasar007 Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 nebo zmizet dokud je čas.. jj, čím déle tu bude brouzdat, tím spíše to nebude ani Certina, ba ani Tissot z prvního příspěvku. .... tyhle vypadají lépe a ani nestojí o tolik více.... .... tyhle také nejsou zlé a 2000,- navíc není zase tolik.... .... .... .... a už se veze
Filini Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Certina ! A ked chces byt "ozajstny" tak automat. Ja mam DS First a som spokojny. Menit ale budem ,uz ich mam rok a to je dlho
Vit Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 jj, čím déle tu bude brouzdat, tím spíše to nebude ani Certina, ba ani Tissot z prvního příspěvku. .... tyhle vypadají lépe a ani nestojí o tolik více.... .... tyhle také nejsou zlé a 2000,- navíc není zase tolik.... .... .... .... a už se veze Jo, jo, dej si na tento server pozor, jinak tě to bude časem stát hodně peněz. K tvému výběru: Já bych volil automat nebo manuální nátah. DS Podium Automatic jsou dobré, ale už dražší hodinky. V podobné (nebo i nižší) cenové hladině existuje spousta automatických hodinek s chronografem (např Hamilton). Doporučuju pořádně projít fórum.
Palus Odesláno 27. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Tak este som stale tu Diky za rady, forum som uz prechadzal a pozeral som aj nejake Hamiltony, len mi tam trosku chyba to swiss made Pozeral som ceny DS podium automatic a momentalne je to fakt nad to co by som chcel minut teraz na hodinky (kedze som kupoval take "nepotrebnosti" ako pracka, chladnicka) Takze by som Vas poprosil o nejake navrhy hodiniek s chronografom v cene do 20.000 SKK (co je asi 15.5 - 16 tis CZK)
Duke650 Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 (upraveno) Tak este som stale tu Diky za rady, forum som uz prechadzal a pozeral som aj nejake Hamiltony, len mi tam trosku chyba to swiss made Pozeral som ceny DS podium automatic a momentalne je to fakt nad to co by som chcel minut teraz na hodinky (kedze som kupoval take "nepotrebnosti" ako pracka, chladnicka) Takze by som Vas poprosil o nejake navrhy hodiniek s chronografom v cene do 20.000 SKK (co je asi 15.5 - 16 tis CZK) no, já teda naivně zůstávám v přesvědčení že toto http://www.certina.com/Collection/Gents/CE...-Automatic.aspx se dá pořídit mezi 15-20 t Kč. Netvrdím, že v kamenném krámě v ČR, ale zkus zagooglit - jenže to už tvoje peněženka bude mít dva rizikové faktory: Chronomag a eBay tady je mají za cca 750 EUR http://www.timeshop24.de/certina-podium-au...9-p-1649-1.html P.S. Hamiltony přece jsou Swiss Made, nebo už zase ne? Upraveno 27. srpna 2008 uživatelem Duke650
Palus Odesláno 31. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2008 Problem vyrieseny Vdaka Bakerovi som od vcera vlastnikom hodiniek Hamilton Khaki Aviation Chrono Automatic Este raz dik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se