New Milis Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 Onion napsal: neobjevil... tyhle nejsou v kvalitě kterou jsem ochoten akceptovat, tzn. bez zřejmých "křivostí" a pod. Třeba u B-Uhr. jasně , z toho co mám, vede ve propracovanosti pouzdra Stowa... Azimuth, Laco, Aristo... jsou prostě až za Stowa a rozdíl mezi nima už není nijak extra viditelný, ale ani na jedněch nenajdu něco co by mně štvalo...
Onisan Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 to by mně zajímalo, čím mi připiješ, když ti řeknu, že ani na MM Kampfschwimmer nenacházím ic co by mně štavlo... jsou opravdu dobře udělané... viz. můj post o 4 nahoru
New Milis Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 Onion napsal: to by mně zajímalo, čím mi připiješ, když ti řeknu, že ani na MM Kampfschwimmer nenacházím ic co by mně štavlo... jsou opravdu dobře udělané... viz. můj post o 4 nahoru Hele mě už to je jedno.
vor Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Když tady sleduju tu debatu, tak zjišťuju, že ty maje jsou taky nějaký fejky. Co na to místní inkvizitoři ??
hciq Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 vor napsal: Když tady sleduju tu debatu, tak zjišťuju, že ty maje jsou taky nějaký fejky. Co na to místní inkvizitoři ?? Dnes mám taky nějaký fejky
hciq Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Onion napsal: co je to zač? Takovej můj pokus se přiblížit originálu z nakoupených dílů, kde to jen šlo. Pouzdro, dýnko, korunka bez nápisů (to bylo nejdůležitější), okrový indexy, vypouklý min. sklíčko a uvnitř Unitas. Jenom změnit barvu na ručičkách Ještě mám matroš na jeden kousek. To bude možná ale takovej černočernej úlet. Jinak jsem je dnes poprvé vyvětral a nemám s tím žádnej problém, ale musím udělat něco s řemenem. Je to děsnej čínskej shit. Jo a ta Omega vlevo tam padne jak ulitá. Jinak bych ještě někde chtěl sehnat ten Rolex Cortebert, co byl v původním modelu. Jenže je to zatím marná snaha, takže kdyby někdo věděl
vor Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 hciq napsal: Takovej můj pokus se přiblížit originálu z nakoupených dílů, kde to jen šlo. Pouzdro, dýnko, korunka bez nápisů (to bylo nejdůležitější), okrový indexy, vypouklý min. sklíčko a uvnitř Unitas. Jenom změnit barvu na ručičkách Ještě mám matroš na jeden kousek. To bude možná ale takovej černočernej úlet. Jinak jsem je dnes poprvé vyvětral a nemám s tím žádnej problém, ale musím udělat něco s řemenem. Je to děsnej čínskej shit. Jo a ta Omega vlevo tam padne jak ulitá. Jinak bych ještě někde chtěl sehnat ten Rolex Cortebert, co byl v původním modelu. Jenže je to zatím marná snaha, takže kdyby někdo věděl Já se snažím o něco podobnýho. Jinak "origoš" tam byly ručičky zlatý? No a máš možnost: http://cgi.ebay.com/ROLEX-CORTEBERT-VINTAG...1QQcmdZViewItem
Onisan Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 hciq napsal: Takovej můj pokus se přiblížit originálu z nakoupených dílů, kde to jen šlo. Pouzdro, dýnko, korunka bez nápisů (to bylo nejdůležitější), okrový indexy, vypouklý min. sklíčko a uvnitř Unitas. Jenom změnit barvu na ručičkách Ještě mám matroš na jeden kousek. To bude možná ale takovej černočernej úlet. Jinak jsem je dnes poprvé vyvětral a nemám s tím žádnej problém, ale musím udělat něco s řemenem. Je to děsnej čínskej shit. Jo a ta Omega vlevo tam padne jak ulitá. Jinak bych ještě někde chtěl sehnat ten Rolex Cortebert, co byl v původním modelu. Jenže je to zatím marná snaha, takže kdyby někdo věděl Bože, někdo kde OSOBNĚ znesvétil posvátné Panerai mezi námi... no FUJ To se těším až to uvidím někdy na živo Hned bych je od tebe vzal
New Milis Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 vor napsal: Já se snažím o něco podobnýho. Jinak "origoš" tam byly ručičky zlatý? No a máš možnost: http://cgi.ebay.com/ROLEX-CORTEBERT-VINTAG...1QQcmdZViewItem Hele to znamená, že je ten strojek stejně velkej jako Unitas?
maxs Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 vor napsal: Já se snažím o něco podobnýho. Jinak "origoš" tam byly ručičky zlatý? No a máš možnost: http://cgi.ebay.com/ROLEX-CORTEBERT-VINTAG...1QQcmdZViewItem To nie je ten správny kaliber. Ten pôvodný Cortébert/Rolex je tvarovo podobný, ako súčasný upravený Panerai/Unitas.
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 naštěstí původní kalibr nevypadá jako konzervový plech z prošlého tuňáka
pete Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 hciq napsal: Takovej můj pokus se přiblížit originálu z nakoupených dílů, kde to jen šlo. Pouzdro, dýnko, korunka bez nápisů (to bylo nejdůležitější), okrový indexy, vypouklý min. sklíčko a uvnitř Unitas. Jenom změnit barvu na ručičkách Ještě mám matroš na jeden kousek. To bude možná ale takovej černočernej úlet. Jinak jsem je dnes poprvé vyvětral a nemám s tím žádnej problém, ale musím udělat něco s řemenem. Je to děsnej čínskej shit. Jo a ta Omega vlevo tam padne jak ulitá. Jinak bych ještě někde chtěl sehnat ten Rolex Cortebert, co byl v původním modelu. Jenže je to zatím marná snaha, takže kdyby někdo věděl Velký potlesk a gratulace...
safi Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 (upraveno) hciq napsal: Takovej můj pokus se přiblížit originálu z nakoupených dílů, kde to jen šlo. Pouzdro, dýnko, korunka bez nápisů (to bylo nejdůležitější), okrový indexy, vypouklý min. sklíčko a uvnitř Unitas. Jenom změnit barvu na ručičkách Ještě mám matroš na jeden kousek. To bude možná ale takovej černočernej úlet. Jinak jsem je dnes poprvé vyvětral a nemám s tím žádnej problém, ale musím udělat něco s řemenem. Je to děsnej čínskej shit. Jo a ta Omega vlevo tam padne jak ulitá. Jinak bych ještě někde chtěl sehnat ten Rolex Cortebert, co byl v původním modelu. Jenže je to zatím marná snaha, takže kdyby někdo věděl Plánuji také nějakou přestavbu - už mám na cestě pořádné luminiscenční ručičky a Lucka mi slíbila, že mi namaluje ciferník - po vzoru jednoho vlákna na WUS :-) Upraveno 9. září 2008 uživatelem ¨safi
maxs Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 YPO napsal: naštěstí původní kalibr nevypadá jako konzervový plech z prošlého tuňáka Presne to je on. Mám za to, že Panerai upravil mostíky Unitasu aby sa tvarom podobal na ten pôvodný kaliber.
vor Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Už to tady i dřív postoval Foundry: http://forum.chronomag.cz/index.php?act=at...st&id=12005
spiderer Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 hciq - a co v nich teda mas za stroj? Unitas? Na ty fotce tam toho mas nejak hodne
skalis Odesláno 9. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Ty malovane ciferniky jsou na WUS celkem popularni, Jinak doporucuji prohlednout cele vlakno... http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...7363&page=1
hciq Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 spiderer napsal: hciq - a co v nich teda mas za stroj? Unitas? Na ty fotce tam toho mas nejak hodne Uvnitř je Unitas, vlevo Omega 70LB a vpravo Racek ala Rolex. Všechny tam jdou, jen ta Omega se musí o nějakou tu setinku připilovat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se