Radek Cigi Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Nová bronzová limitka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Supr medved. Naramek prej fakt bronz, by me zajimalo, jak to bude patinovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Jako pěkný, ale to bude špinavá haxna, to nechceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 15. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 (upraveno) před 31 minutami, shewcza napsal: Jako pěkný, ale to bude špinavá haxna, to nechceš. Třeba bude taky full gold verze. Upraveno 15. června 2020 uživatelem Radek Cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 To uz je moc bronzovite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Ste mekky Me se to nahodou libi. Jak orisi divery nemusim, tak todle je fakt povedeny.Asi to potrebuju videt nazivaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Produktový fotky fakt pěkný, nový naživo budou za mě fajn, na provoz je ale nechceš, zápěstí černý jak z dolu Dark-off, teda spíš Dark-on 250ks je fajn, cena už moc ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Je možné, že jsem včera viděl na chronu cenu 10,5 kEur? Což mi přijde moc, jinak se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Na instáči Watchmania je maj už patinovaný a je to teda divočina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 16. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 S tou patinou jsem je ještě nenašel a cena cca 4.600,- Euro. Já asi tak odvážný nejsem a zůstal bych u full steel verze hodinek. Ale ORIS mám moc rád a je dobře, že se u nich něco děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 16. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Patina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Pff, prej patina. Poslal bych je do lázní Dokusanovi, pak by se vidělo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 16. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 před 30 minutami, Micey napsal: Pff, prej patina. Poslal bych je do lázní Dokusanovi, pak by se vidělo.. To je spíš jako z lakovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 to uz je humus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Kurnik jako nejsou špatný...dá se to někde vidět? - koscom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Hodne dobré.. Cena na Oris premrstena. Tuším 7500aud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 před 7 hodinami, Micey napsal: Pff, prej patina. Poslal bych je do lázní Dokusanovi, pak by se vidělo.. Máme podobnou firemní barvu, navrhnu jestli nám to nezařadí jako firemní stejnokroj a ať nejsem úplně OT, ta první patina vypadá fakt moc pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Kurnik jako nejsou špatný...dá se to někde vidět? - koscom?Jo, de jim 1 kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se