cigi Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 (upraveno) To je fakt, primek bylo, pokud mi paměť do tých let sahá, dost , ale ani o humberta jsem v klenotech nezavadil - a že to klenot je!! Kejklik - no nevím, z čeho je ti jasné, že je prim pračka, z čeho to "vyvozuješ" , a banky půjčovaly běžně daleko víc peněz na daleko větší šmíru (jináč by nebyla krize, heč!), nicméně ta výše dotace je vskutku štědrá, já bych jim na tenhle papír tolik ze svýho nepučil . Takhle jim z našeho půjčil Brusel, nebo vlastně dal ?? Zarážející může být rovněž relativně malý podíl vlastního kapitálu na investici (prý 10%), ale i to byla třeba u developerů před rokem 2009 normálka, mejdan skončil, ještě, že to prim urval. A že reagují jenom na privilegovaná čísla je přeci normální, vy berete telefon každýmu ? To by tak hrálo, hošánci! Jen pro členy !!! Upraveno 22. dubna 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 A že reagují jenom na privilegovaná čísla je přeci normální, vy berete telefon každýmu ? To by tak hrálo, hošánci! Jen pro členy !!! Cigi, ty ses zase vyznamenal Když neodepisujou na maily, doporučuješ volat, když neberou telefon... tak snad jediným řešením bude zlatý číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 (upraveno) Zlatá dávka je to řešení, žádný číslo nepomůže :D hele, dem na to zvesela, půjčím ti mobil, nechceš ? Upraveno 22. dubna 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Cigi, ty ses zase vyznamenal Když neodepisujou na maily, doporučuješ volat, když neberou telefon... tak snad jediným řešením bude zlatý číslo Kdepak, musis tam volat z cigiho cisla, a namisto pozdravu zacit rvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Ta strasna, az zrirava, touha Primu a jejich zakazniku, byt neco echt extra jen pro zvane a bohate, z toho cisi az hanba. Pohrdani normalnimi lidmi, stredni tridou. Komunikujes pres e-mail, ptas se na cenu, zajimaji te hodinky kolem tisice ecek, ocekavas slusnost, nebo aspon jakoukoliv reakci? Jsi nezvana solvina, neprud,... dalsi prosim. Takovy pristup je mi teda vylozene nesympaticky. Navic je-li tato touha zalozena na nicem. Skoda. Netesi me to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 (upraveno) Pohrdani normalnimi lidmi, stredni tridou. Komunikujes pres e-mail, ptas se na cenu, zajimaji te hodinky kolem tisice ecek, ocekavas slusnost, nebo aspon jakoukoliv reakci? Jsi nezvana solvina, neprud,... dalsi prosim. Teď tiše závidím, že jsem tu vynikající střední pasáž nenapsal já. (střední třída má být nezvaná solvina :D ) Hasňo, jestli máš ze mě pocit , že se nad tebe nadřazuju, tak od teď už se ti klaním. Upraveno 22. dubna 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Ta strasna, az zrirava, touha Primu a jejich zakazniku, byt neco echt extra jen pro zvane a bohate, z toho cisi az hanba. Pohrdani normalnimi lidmi, stredni tridou. Komunikujes pres e-mail, ptas se na cenu, zajimaji te hodinky kolem tisice ecek, ocekavas slusnost, nebo aspon jakoukoliv reakci? Jsi nezvana solvina, neprud,... dalsi prosim. Takovy pristup je mi teda vylozene nesympaticky. Navic je-li tato touha zalozena na nicem. Skoda. Netesi me to. Hlavne z toho prosim zase nedelej drama. Ja i moji kolegove jsme s Primem komunikovali mnohokrat (email, telefon) a vse bez problemu. Takze ty a tvoji normalni lide a stredni trida nedelejte ukvapene zavery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 (upraveno) cigi: Nemam ten dojem u Tebe. Jenom nechapu proc ten jejich pristup zuby nehty branis. A casto za pomoci absurnich argumentu. Fakt chces, aby komunikace s firmou, kde chci neco koupit, probihala vzdy a vsude tak, jak jsi popsal? Pro me je to neprijatelna firemni kultura. Vizitka vedeni. Ve vsech firmach, ktere chteji mit "guten Ruf" na takovych vecech stale pracuji a vedeni je non stop zamestnancum vtlouka do hlavy, porad dokola, "ohne Ende". Sam jsem to musel delat. Prim na to kasle. Je jim to jedno. Igeny bych nosil daleko radeji, kdyby se chovali spise jako Dorbluth, Jacques Etoile, Stowa, nebo tisic dalsich firem, se kteryma je radost komunikovat a spolupracovat a ktere si svou povest prijemne a vstricne firmy pestuji napric zakaznickym spektrem, ne jen u Bakaly, Romana, nebo cigiho. Kritizuji to ne proto, ze bych si chtel sklouznout, ale proto, ze bych uprime chtel, aby Prim byl vice firmou, ktera je vseobecne oblibena, vstricna a otevrena a mene prudny pohrobek narodniho podniku s praktikama rychle zbohatnuvsich prazskych veksalku devadesatych let. Frantik: Nedelam drama. Jde samozrejme o hovno. Je to ale pocit, ktery mam z chovani Primu uz dele. Ne jenom proto, ze neodpovidaji na maily. To je jen soucast kontextu. Maily, bab, co se na ni musi rvat a dozadovat se nadrizeneho, cekaci doby na renovace, samozrejme cen/kvalita, prodej z kufriku, tajnosti, umele budovane tajemno kolem vseho, cena pomalu sproste slovo, prezentace tady, prezentace na internetu, prezentace v mediich,... Upraveno 22. dubna 2009 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Dostala se s tim výrokem až na Wikipedii. Díky tvému odkazu jsem objevil www.henryklahola.nazory.cz ... snad jediné stránky které v nezakryté sebepropagaci překonávají Elton s jeho webem... zvláště doporučuji fotogalerii a fotky : Sport znamená silného ducha a zdravé tělo... ještě teď tady slzím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Díky tvému odkazu jsem objevil www.henryklahola.nazory.cz ... snad jediné stránky které v nezakryté sebepropagaci překonávají Elton s jeho webem... zvláště doporučuji fotogalerii a fotky : Sport znamená silného ducha a zdravé tělo... ještě teď tady slzím O tomhle pánovi jsem četl už dávno, když idnes.cz hledala nejhorší weby v Česku. Je neuvěřitelnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Je to Bůh skromnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 dneska jsem si zpetne cetl casopis Euro s prilohou "Start pro podnikani a franchising" a hned na strane 2 je celostrankova reklama na Prim man.49. obrazek resp. foto novych diplomatu. tak odflaknuty inzerat, grafiku a vlastne vsechno jsem uz dlouho nevidel. i blbej letak z Lidlu je lepsi. a ta fotka je hrozna. tohle ukazat ve svycarech nebo komukoli kdo miri na klienty na jake miri a v te cenove hladine, tak by me okamzite vyhodili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 dneska jsem si zpetne cetl casopis Euro s prilohou "Start pro podnikani a franchising" a hned na strane 2 je celostrankova reklama na Prim man.49. obrazek resp. foto novych diplomatu. tak odflaknuty inzerat, grafiku a vlastne vsechno jsem uz dlouho nevidel. i blbej letak z Lidlu je lepsi. a ta fotka je hrozna. tohle ukazat ve svycarech nebo komukoli kdo miri na klienty na jake miri a v te cenove hladine, tak by me okamzite vyhodili Je to v poslednim cisle? Tenhle tyden jsem docetl predposledni, ale posledni jsem nekupoval. Ze bych ho jeste zitra koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Je to v poslednim cisle? Tenhle tyden jsem docetl predposledni, ale posledni jsem nekupoval. Ze bych ho jeste zitra koupil... nn, to je nekdy z brezna. to je proste vobycejna tuctova ve spatnem rozliseni fotka. zadna hezka katalogovka. cely vyzneni te reklamy je jako kdyby se prodavali hodinky za 229 v Penny Marketu. a i oni by meli lepsi text, barvy, provedeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 nn, to je nekdy z brezna. to je proste vobycejna tuctova ve spatnem rozliseni fotka. zadna hezka katalogovka. cely vyzneni te reklamy je jako kdyby se prodavali hodinky za 229 v Penny Marketu. a i oni by meli lepsi text, barvy, provedeni. Kdybys sel nahodou kolem skeneru... rad bych se podival . Pokud se Ti to podari, tak diky, kdyz ne, tak se svet taky nezbori. Mimochodem, kdyz jsme u reklam na hodinky v Euru. Drive se tam casto vyskytoval Frederique & Constant a obcas, myslim, Longines, ale posledni dobou nic. Asi setri za propagaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 jo, to je presne ono. reklama na super luxusni ceske hodinky. fakt hruza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 K remaku společenských hodinek ze šedesátých let reklama ve společenském stylu šedesátých let!! Je jasné, že každého to neosloví, ale ducha a půvab to má (coč tedy většina těch kdovíjak profi rafnovaných hogofogo reklam s počítačovejma animacema nemá vůbec). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 K remaku společenských hodinek ze šedesátých let reklama ve společenském stylu šedesátých let!! Je jasné, že každého to neosloví, ale ducha a půvab to má (coč tedy většina těch kdovíjak profi rafnovaných hogofogo reklam s počítačovejma animacema nemá vůbec). cigi, with all respekt, nema to nic. hele, ja proti primu az tak moc nemam, ale z profesniho hlediska je to pruser. ty ses architekt a verim ze znas i neco z designu. a TOHLE neni zadne remake z 60 let. koukni se jak vypadaly postry z 60 let. okamzite rozpoznas tu dobu jak u nas tak v zahranici. za touhle reklamou neni vubec nic. vubec o tom nepremysleli, zadna strategie "remake 60 leta". i ten font je hnusnej, fotka spatna. ja necekal zadny super 3D model, ale bud at to udelaji v duchu remaku jak rikas nebo v modernim havu s hezkou detailnejsi fotkou a lepsim upravou celeho inzeratu. tohle je jako by to delal kluk z 5 tridy ZDS. bud alespon ty objektivni vuci Primu nekdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Vzhledem k hlavičce vlákna mi nedá se nezeptat: sleduje vůbec někdo rozdíl mezi posměchem a hodnocením (někdy velmi informovaných) fandů hodinek? To, že to působí jako posměch je kolikrát na vině právě té diskutované společnosti a jejího konání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se