luger dos Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 30. 8. 2024 v 18:27, Jan_Jan_2006 napsal: Pastva pro oči.... Vidím, že máš na číselníku "T swiss made T", je to tritium ? Jak to svítí ?
Juraj11 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Sice je skoro nenosím,ale mám je rád Sent from my iPhone using Tapatalk
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna před 3 hodinami, luger dos napsal: Vidím, že máš na číselníku "T swiss made T", je to tritium ? Jak to svítí ? Tak není to žádný zázrak, ale svítí. To označení nevím co znamená. Možná někdo znalý popíše.
Radek124 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Že by "T" jako Tritium, coby součást luminiscenčního nátěru? Viz fantastické vlákno o osvitech pilotních hodinek, které mě kdysi přivedlo na chronomag
luger dos Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Nějak to vlákno nemůžu najít. Určitě blbě hledám
Harwey Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna @luger dos staci klik na link, alias podciarknuty text ....to nie je take zlozite. 1
CEGY Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Sem se zas nechal unést.. A už jsem byl tak vylidněnej. Tvl to snad neskončí. 9
YPO Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna To je krása. Starý dobrý Fortis, ne ta vymydlená močůvka co sypou z pásu dnes. 1
CEGY Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 2 hodinami, YPO napsal: To je krása. Starý dobrý Fortis, ne ta vymydlená močůvka co sypou z pásu dnes. Jo
FantasticFabio Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května V 18. 4. 2025 v 20:06, CEGY napsal: Sem se zas nechal unést.. A už jsem byl tak vylidněnej. Tvl to snad neskončí. Ježišmarjá , toje krásná nemoc, něco jako “Fortismagoris” jo a co Lemanie 5100 , tu by k sobě nepřijali?
CEGY Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května před 7 hodinami, FantasticFabio napsal: Ježišmarjá , toje krásná nemoc, něco jako “Fortismagoris” jo a co Lemanie 5100 , tu by k sobě nepřijali? Přijal. Moc rád.
FantasticFabio Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května před 11 hodinami, CEGY napsal: Přijal. Moc rád. Jo už sem objevil v koupím tvojí poptávku. Tak držím palec abyse někdo ozvalkoukal jsem na Uhrforu v De , tam je momentálně nikdo nenabízí nebude to jednoduchý…. Hodně štestí !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se