Přejít na obsah

EDC | Every Day Carry

Maxel

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Přišel čas louskání

Normálně používám dospělé sikovky, ale vyzkoušel jsem i mini Cobry od Knipexu a fungují. Jenom nejsou tak pohodlný. Jak se říká, jde to, ale dře to. Vedle sebe vypadají dost komicky.

ED2F1EB5-F86D-4509-8A08-AA578A00840A.jpeg

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Hele mate nekdo uz ty novy knipexy? Mne dnes prisly a pripdaji mi jednak dost humpolacky obrobeny a hlavne maji dost velkej vakl. Tak jsem hned volal dodavateli, ale prej prisly jen jedny a ty poslai mne. Takze nemaji s cim porovat. 
Zepredu se to diky tomu vaklu snadno vychyli az takto:

6950CF05-1DB4-4BDD-A81F-2A4ABEB15E7D.jpeg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, kolky87 napsal:

Tiež by som to asi poslal späť. Všetko musí sedieť. Ako to mohlo prejsť kontrolou kvality. Veď to nie je seiko emoji848.png

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

S tim Seiko jsi pobavil. Ostatne ja mam Seiko docela v oblibe a ani kvalita mi neprijde nejhorsi 😁
 Edit: me napadlo, jestli na hodinkovym foru, v nehodinkovym vlakne, ktery navic vzniklo jako dusledek pleveleni jinyho vlakna, muze bejt vlozeni fotky hodinek plevelenim. 

30417D8E-5608-4173-85B6-540A0FEABCFC.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, mAra_ napsal:

To je divné. Mně napsali, že výrobce posunul začátek výroby a předpokládaný termín dodání je únor...

Tak uvidíme.

Hmm taky nějak nevím. Údajně přišly jedny jediný (ty moje) a další budou taky po Novým roce. Bral jsem je odtud:https://www.bo-import.cz/hledat/?mn=KNIPEX

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...