kolky87 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 (upraveno) Pracovné edc Upraveno 29. září 2021 uživatelem kolky87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 (upraveno) Přišel čas louskání Normálně používám dospělé sikovky, ale vyzkoušel jsem i mini Cobry od Knipexu a fungují. Jenom nejsou tak pohodlný. Jak se říká, jde to, ale dře to. Vedle sebe vypadají dost komicky. Upraveno 17. října 2021 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Hele mate nekdo uz ty novy knipexy? Mne dnes prisly a pripdaji mi jednak dost humpolacky obrobeny a hlavne maji dost velkej vakl. Tak jsem hned volal dodavateli, ale prej prisly jen jedny a ty poslai mne. Takze nemaji s cim porovat. Zepredu se to diky tomu vaklu snadno vychyli az takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Sorry, jeste jednou to tady upnu, potrebuju se rozhodnout, jestli je poslat zpet. Tyhle pozice, co jsem vyfotil jsou samozrejme max vychyleni, ale i tak je ta vule proste velka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Ještě že jsem je tenkrát neobjednal, moc se mi líbily. Poslal bych jim to zpátky ten vakl bude s každým použitím větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Tiež by som to asi poslal späť. Všetko musí sedieť. Ako to mohlo prejsť kontrolou kvality. Veď to nie je seiko Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Před hodinou, kolky87 napsal: Tiež by som to asi poslal späť. Všetko musí sedieť. Ako to mohlo prejsť kontrolou kvality. Veď to nie je seiko Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku S tim Seiko jsi pobavil. Ostatne ja mam Seiko docela v oblibe a ani kvalita mi neprijde nejhorsi . Edit: me napadlo, jestli na hodinkovym foru, v nehodinkovym vlakne, ktery navic vzniklo jako dusledek pleveleni jinyho vlakna, muze bejt vlozeni fotky hodinek plevelenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 před 38 minutami, warann napsal: ... ani kvalita mi neprijde nejhorsi . Ještě aby ne, když to sou GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Samozrejme to bol žart. Pravdivý ? Kto vie... Ináč seiko je moja naj značka. V hodinkovnici mám seika najviac. Žiaľ nie GS .Plevelenie neplevelenie dobrá otázka Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Tak jsem prodejci poslal fotky a postavili se k tomu solidne: Je to na vymenu, ale jelikoz nemaji skladem nahradni kus, muzu tyhle pouzivat, jak uznam za vhodny a az dostanou novy zasoby, tak mi tyhle (pouzity) vymeni za bezvadny kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Tak to je dobrá správa. Musí asi vedieť, že také niečo rieši výrobca reklamáciou za nový kus. Preto to môžeš aj používať a potom vymenia za nový....Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 To je divné. Mně napsali, že výrobce posunul začátek výroby a předpokládaný termín dodání je únor... Tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 před 2 minutami, mAra_ napsal: To je divné. Mně napsali, že výrobce posunul začátek výroby a předpokládaný termín dodání je únor... Tak uvidíme. Hmm taky nějak nevím. Údajně přišly jedny jediný (ty moje) a další budou taky po Novým roce. Bral jsem je odtud:https://www.bo-import.cz/hledat/?mn=KNIPEX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Jj, přesně tam mám taky objednávku. Počítám, že v tutéž dobu ji nás tam vytvořilo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Nevím, jaký jste brali, ale tady mají pár kusů skladem. https://www.naradihornig.cz/knipex_v51/?order=3&page=5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Tak neuplynul ani den a vše je jinak moje objednávka byla prej expedována. Tak uvidíme co dojde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Třeba ti pošlou ten můj :-), já jejich nabídku navyužil (sralo by mě s tím dělat) a vrátil ho hned. No, doufám, že se to nestane, ale je to zvláštní ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Kolikrát se jí ty kleště podaří prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 No nevim, jestli fakt prijdou Marovi ty moje, tak to bude dost na ranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 No ty vole nestrašte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se