Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem rád, že můžu být první, kdo ocení Vlastu jako fér chlapa, výborná komunikace, vše dle dohody, osobní setkání u kávy a fajn pokec k tomu. Děkuji a rád doporučuji.

• Po roku...
  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Tak jsem byl první, kdo dával Vlastovi hodnocení a dneska jsem tu znova. Rád říkám, že se vůbec nic nezměnilo a obchod opět proběhl bez chybičky a na to, že nás dělí 300 km, v rekordním čase. Super domluva, na místě včas, hodinky dle popisu, kafe, pokec a třeba zase příště. Díky Vlasto a samozřejmě rád všem doporučuji. 

• po měsíci...
Odesláno

Vlasta v pozici kupujiciho /nehodinkovy obchod/.

Jasna a rychla komunikace, par rychle vymenenych otazek a odpovedi, rychla platba - proste vse tak, jak se zde na foru ocekava.

Diky, Vlasto!

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Perfektní pokec, hodinky přesně odpovídající popisu, tychlé a hlavně bezproblémové jednání. S Vlastou je prostě radost obchodovat.👍🏻

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Rychlá a vstřícná domluva, komunikace, poslání balíčku vše v naprostém pořádku, můžu Vlastu jen doporučit, ještě jednou díky za bleskovou domluvu a obchod ✌️😉

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Velmi pozitivní zkušenost. Skvělá a rychlá domluva, celý obchod proběhl bez problémů a dle dohody. Za mě mohu jedině doporučit 👍

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Pridavam se, velmi rychly a prijemny nehodinkovy obchod.
Urcite doporucuji, vse na jednicku.

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...