Pepino65 Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 ach jo zase proužky - je to řízek Ty proužky s tou jemnou kostkou na obleku - super. Ty fialový kšandy mě ale dostaly. Kde žiješ, chlape? A to si taky myslíš, že růžová je gay barva? Nene, růžová je buzna colour.
mengelis Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Nene, růžová je buzna colour. Možná pro ty, kteří myšlenkově nikdy neopustili stereotypy svého mládí v ČSSR.
Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 co vy na to ? - podle YPA to vypadá dost divně
spiderer Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 co vy na to ? - podle YPA to vypadá dost divně Vypada to hrozne.. Myslim, ze klasicky Submarinery nebo Sea Dwellery by problematicky nebyly, ale tyhle cerveno-modro-lunetaky jsou k obleku dost sileny..
Návštěvník Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Vypada to hrozne.. Myslim, ze klasicky Submarinery nebo Sea Dwellery by problematicky nebyly, ale tyhle cerveno-modro-lunetaky jsou k obleku dost sileny.. pokud sedí v plavkách v baru na pláži a na čele má potápečský brejle, tak jsou hodinky naprosto v pohodě, šílený je, proč má sobě vršek obleku
Gilius Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Mně to nepřijde tak hrozný.....má krásný hodinky,tak proč by je nenosil......třeba neřeší,jestli je "jarní typ".....(no offence...jen popíchnutí,v dobrém..... )
spiderer Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 pokud sedí v plavkách v baru na pláži a na čele má potápečský brejle, tak jsou hodinky naprosto v pohodě, šílený je, proč má sobě vršek obleku Vsak ja to taky myslel ve vztahu k obleku, hodinky jako takovy jsou myslim bezproblemu normalne nositelny Gilius - pro me jsou proste hodinky k obleku decentni a jednoduchy, tohle je takova poutovka, zvlast tou cervenou, to uz by se dalo srovnat jenom jarni cervenou kosili nebo aspon kravatou
Gilius Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Gilius - pro me jsou proste hodinky k obleku decentni a jednoduchy, tohle je takova poutovka, zvlast tou cervenou, to uz by se dalo srovnat jenom jarni cervenou kosili nebo aspon kravatou Ono to bude asi tím,že já oblek nenosím.....ale i když jsem nosil,tak tohle jsem neřešil....
rorda Odesláno 26. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2008 co vy na to ? - podle YPA to vypadá dost divně I podle rordy ...
koblih69 Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 co vy na to ? - podle YPA to vypadá dost divně Hm dost hrůza...
safi Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 když člověk chodí každý den v obleku, tak ho všechny oblekovky přestanou za chvíli bavit.
Samba Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 Bezne nosim svoje 250 k oblekum a myslim ze to nevypada spatne, nekolikrat jsem dostal pochvalu za krasne hodinky takze v poho
Návštěvník Tada Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 No, Panerai bych si k obleku klidně vzal - Radiomiry černé...
dawe009 Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 Mám 005 a oceňuji právě to, že si je kdykoli vezmu nejen k džínám, ale i k obleku. Dle mého názoru jsou k obleku nositelné naprosto v pohodě, zvlášť modely s leštěným pouzdrem. Karáč nebo PVD už přece jen trochu razí. Navíc oceňuji, že si ráno v klidu za 3 minuty přehodím řemen podle toho, co si beru na sebe. Nikdy jsem se s negativní reakcí nesetkal...což však nevylučuju, že může být tím, že v naší zemi kdekdo nemá problém vzít k obleku digitálky, nebo nějakou bicolor šílenost od větnamců..Každopádně se ale za PAM při nošení obleku nestydím. Někdo tady napsal, že lidi, co je oblek jejich denní chleba, jsou už z oblekovek unavení..s tím plně souhlasím..
martini Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 chlapi, chlapi.. jako kdybyste nevěděli, že postmoderní společnosti je u prdele co si k čemu a kam vezmete. Je to závislý na dvou základních faktorech...ad1 to jestli na to máte koule, ad2 jestli na to máte prachy. Pak je ještě jedna, dnes již vcelku nepravděpodobná (v česku) možnost, a to že si na základě vlastních generacemi předávaných zkušeností vytváříte svůj osobitý styl uvnitř toho vašeho postmoderního teritoria. P.S. pokud někdo namítne něco o koulích a ženskejch...tak dnes je to psaný vo falickejch symbolech, vaginální kalichy budeme možná probírat někdy příště, třeba u ručně malovanech ciferníků. haha, i po roce a pul dobrej zasek:-) proste kazdej nosi, co chce nebo co ma. vedle me ted napriklad sedi cernoch z Keni ve svetle hnedem obleku a ma samozrejmne hodinky zlate, proste jim ta barva jde dobre k tmave hnede kuzi (nebo ze by to zlato;-). na druhe strane kolega(horolezec), ktery je naprosto neformalni typ a obleky nesnasi, ma pod sakem g-shocky, protoze jiny nema a penize vrazi do cestovani, fotaku a vybaveni. Ze se k obleku vubec nehodi mu rikat nebudu, stejne by mi jen rekl, ze mam asi pravdu, ale jemu jde o cas. V podstate oblekovky nejsou ani bondovsky Omegy, ale presto slusi uz nekolikate generaci agentu ou-ou-sevn. V quartzovem provedeni je ma jiny kolega, ktery k nim ovsem ladi i manzetove knofliky a psaci potreby.
Radius Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Vysvětlete někdo neznalci proč se Panerai spojuje s povoláním instalatér, ať můžu taky machrovat, díky (a nesmějte se!)
safi Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Vysvětlete někdo neznalci proč se Panerai spojuje s povoláním instalatér, ať můžu taky machrovat, díky (a nesmějte se!) pokud se nepletu, tak za tuto přezdívku může lehce štouchavá hláška cigiho...ale to už je tak 2-3 roky nazpátek.
frista Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 pokud se nepletu, tak za tuto přezdívku může lehce štouchavá hláška cigiho...ale to už je tak 2-3 roky nazpátek. Pokud si pamatuji, tak těch přirovnání bylo víc - nejen Panerai...
Petr R Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Mě zrovna tyhle hodinky přijdou k obleku jako naprostá hrůza, ale jsem holt konzervativní a decentní oblekovky mi připadají jako nejlepší volba.
mira1.1 Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Mě zrovna tyhle hodinky přijdou k obleku jako naprostá hrůza, ale jsem holt konzervativní a decentní oblekovky mi připadají jako nejlepší volba. Tak ono taky záleží na typu. Například vzít si k obleku Submersible 1000m by asi působilo divně, ale třeba Radiomir PAM 210 si k obleku dovedu představit úplně v pohodě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se