safi Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 (upraveno) Zdroj: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=180269Základní údaje: Diameter is 37 mm, height 9,5 mm, price for the watch fitted with an ETA 2824-2 is 490 Euro. Upraveno 25. ledna 2015 uživatelem filo-boxer
Andreas.ks Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Kdyby do tohohle pouzdra osadili Peseux a ciferník Antea, neváhám ani minutu... Tenhle Zifferblatt není zrovna "my cup of tea", nicméně pouzdro se povedlo, to se musí uznat... Safimu díky za info!
safi Odesláno 1. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Kdyby do tohohle pouzdra osadili Peseux a ciferník Antea, neváhám ani minutu... Tenhle Zifferblatt není zrovna "my cup of tea", nicméně pouzdro se povedlo, to se musí uznat... Safimu díky za info! :-) snad bude i Peseux :-D
Onisan Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Nebýt té usmolené velikosti (malosti) tak je chci!!! Tenhle design je PARÁDA
redd Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Nebýt té usmolené velikosti (malosti) tak je chci!!! Tenhle design je PARÁDA Mám stejný názor. Nebo je mohli ještě zmenšit a byl by to super dámský model.
skalis Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Tyhle pekne hodinky za hubicku jsou obecne dost opomijene. Navic donedavna nebylo mozne na webu dohledat zadne zive fotky. Ja jsem ted na nejake narazil, tak pridavam odkazy (u kazdeho linkuju jednu ukazku): zdroj/source: forumamontres.forumactif.com (zabozrouti) zdroj/source: nomos.siteboard.org
Návštěvník Tada Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Že by lehká konkurence pro model Club od NOMOS Glashütte?
Návštěvník YPO Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 tohle není konkurence snad pro nic - to je tak nudný, že si pudu uvařit meltu a dívat se na Cesty domů
Návštěvník Tada Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 A ještě někdo ukousl konec vteřinovky - tedy ten zadní
skalis Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 tohle není konkurence snad pro nic - to je tak nudný, že si pudu uvařit meltu a dívat se na Cesty domů A mne se naopak libi . A ještě někdo ukousl konec vteřinovky - tedy ten zadní No prave, to je zajimava hracicka. No nic, asi zustanu nepochopen .
Návštěvník Tada Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Já mám vteřinovku bez konce na Accutronech a teda trvalo mi dost dlouho, než jsem si na to zvykl. Velice sympatické je, že na ty Stowy nenacpali datum.
jankoxxx Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 tohle není konkurence snad pro nic - to je tak nudný, že si pudu uvařit meltu a dívat se na Cesty domů pocuj, na meltu mi nesahaj!!!! ale inac suhlasim. to je snad vacsia nuda ako bauhaus styl (ktory sa mi osobne paci). tymto hodinkam ale nieco chyba..
Chorche Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Toto jsou asi jediné hodinky od Stowy (kterou mám velmi rád), které mi nic neříkají. Nejsou ošklivé, jsou jen tak strašně obyčejné...a tu vteřinovku bych nepřekousl.
adamo Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Skalisi já tě v tom nenechám. Mě se taky moc líbí. Jsou takové... není na nich prostě nic navíc, je to takový archetyp hodinek... krásná jednoduchá klasika s trochu retro nádechem.
brett Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Nazdar Honzo, bohužel Tě nepodpořím. Pro mě to je taky nuda :-(
skalis Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Nazdar Honzo, bohužel Tě nepodpořím. Pro mě to je taky nuda :-( To vubec nevadi, ale vetsinovy nazor me prekvapil. Adame - aspon nekdo .
Viktor Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Mně se taky líbí!Jen by to chtělo tenký zápěstí, brejle na předpis, levnej černej oblek, košile po dědovi ... jsou takový jako pro Franze Kafku, ale pěkný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se