Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kdyby do tohohle pouzdra osadili Peseux a ciferník Antea, neváhám ani minutu... Tenhle Zifferblatt není zrovna "my cup of tea", nicméně pouzdro se povedlo, to se musí uznat... Safimu díky za info!

Odesláno
Kdyby do tohohle pouzdra osadili Peseux a ciferník Antea, neváhám ani minutu... Tenhle Zifferblatt není zrovna "my cup of tea", nicméně pouzdro se povedlo, to se musí uznat... Safimu díky za info!

:-) snad bude i Peseux :-D

Odesláno
Nebýt té usmolené velikosti (malosti) tak je chci!!! Tenhle design je PARÁDA :)

Mám stejný názor.

Nebo je mohli ještě zmenšit a byl by to super dámský model.

• po 2 týdnech...
  • Po letech...
Návštěvník YPO
Odesláno

tohle není konkurence snad pro nic - to je tak nudný, že si pudu uvařit meltu a dívat se na Cesty domů

Odesláno

tohle není konkurence snad pro nic - to je tak nudný, že si pudu uvařit meltu a dívat se na Cesty domů

A mne se naopak libi :).

A ještě někdo ukousl konec vteřinovky - tedy ten zadní :sad01_anim:

No prave, to je zajimava hracicka.

No nic, asi zustanu nepochopen :).

Návštěvník Tada
Odesláno

Já mám vteřinovku bez konce na Accutronech a teda trvalo mi dost dlouho, než jsem si na to zvykl. Velice sympatické je, že na ty Stowy nenacpali datum.

Odesláno

pocuj, na meltu mi nesahaj!!!!

ale inac suhlasim. to je snad vacsia nuda ako bauhaus styl (ktory sa mi osobne paci). tymto hodinkam ale nieco chyba..

Odesláno

Toto jsou asi jediné hodinky od Stowy (kterou mám velmi rád), které mi nic neříkají. Nejsou ošklivé, jsou jen tak strašně obyčejné...a tu vteřinovku bych nepřekousl.

Odesláno

Skalisi já tě v tom nenechám. Mě se taky moc líbí. Jsou takové... není na nich prostě nic navíc, je to takový archetyp hodinek... krásná jednoduchá klasika s trochu retro nádechem.

Odesláno

Mně se taky líbí!

Jen by to chtělo tenký zápěstí, brejle na předpis, levnej černej oblek, košile po dědovi ... jsou takový jako pro Franze Kafku, ale pěkný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...