Messiah Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Ahojte klucí, přemýšlím, že bych si koupil svoje první oblekovky a tyto už léta obdivuju. Modrých ciferníků mám moc, černé taky mám, bílý jsem nikdy neměl. Takže volba je jasná, jen nevím jaká barva ručiček? A hlavně, není něco lepšího v podobné cenové relaci? To mě nenechá spát, takže prosím, pokud máte někdo nějaký tip v podobném ranku, budu vděčný :-). Děkuju, M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 ja bych asi volil jinou barvu než ty zlaté. Ty modré např. jsou perfektní..mužeš je vzít i k něčemu jinému než zrovna k obleku..na rozdíl od zlatých. Ale to je čistě o vkusu každého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Na ty modré bych se rozhodně nechal ukecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Jojo, modré vedou, ty zlaté na mně dýchají trochu Matějskou poutí (ne stánkovým zbožím, ale vkusem majitelů ;o) Jinak s portugiese snad nejde šlápnout vedle, škoda že já jsem cílovka pro hodinky s cenou tak o řád níž, i o dva ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 (upraveno) Jen pro úplnost Ale volil bych modré ručky. Upraveno 23. července 2020 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Jasný modráky, běž do nich, ty Ingy krásně doplní a ta strojovna je prostě boží....a nebo nový 40mm Portugaly? Díky té velikosti jsou to asi víc oblekovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Ahoj, IWC výborná volba. Co navštívit jinou škatulku v podobě - Carl f Bucherer MANERO FLYBACK. 18K rose gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Tak ty verze s modrýma ručičkama, ty jsou prostě bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Jsou parádní, ale výška 14 mm mi na oblekovky přijde přeci jen trochu moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se