Chorche Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 To chce A Seiko chrona umi. Tesim se, az se pochlubis.Ještě to chvíli potrvá, pořád se nemůžu rozhodnout, ale pak je určitě ukážu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ještě to chvíli potrvá, pořád se nemůžu rozhodnout, ale pak je určitě ukážu Celkem se mi libi SNN231P2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) Celkem se mi libi SNN231P2...Přesně o těch uvažuju Ale zároveň se mi hodně líbí SSC019.Ale spíš by se mi hodily pilotky, než potápky, takže SNN231 lehce vedou. Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ty pepsi nevypadaji spatne, ale obavam se, ze nazivo budou takovy laciny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Pravda je, že ty další barevné varianty, vypadají lépe a asi tak lacině působit nebudou.Ale živé fotky těch pilotek mě celkem nadchly.No, uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Pravda je, že ty další barevné varianty, vypadají lépe a asi tak lacině působit nebudou.Ale živé fotky těch pilotek mě celkem nadchly.No, uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Pravda je, že ty další barevné varianty, vypadají lépe a asi tak lacině působit nebudou. Ale živé fotky těch pilotek mě celkem nadchly. No, uvidíme SSC019 naživo celkom vydarené. HC to nie sú, ale nepovedal by som, že pôsobia lacno. Farby sú dosť výrazné. Za tie prachy veľmi fajn. V podobnej cenovej sú zaujímavé aj SSC243 alebo SSC247. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 mel jsem ty cerne s gumou a pak tady ty pepsi...pepsi rozhodne nevypadaji lacine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Celkem se mi libi SNN231P2...Vypadají fajn,nějaké rozměry?Kvarc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 mel jsem ty cerne s gumou a pak tady ty pepsi...pepsi rozhodne nevypadaji lacine.Ja to myslel jako kolotocarsky-lacine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Před půlnocí PAMSedí dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Sedí dobře! To sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Tooly v drsném prostředí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 To sedí Jo jo, sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Zdravime z Kaprunu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Otec & syn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 SSC019 naživo celkom vydarené. HC to nie sú, ale nepovedal by som, že pôsobia lacno. Farby sú dosť výrazné. Za tie prachy veľmi fajn. V podobnej cenovej sú zaujímavé aj SSC243 alebo SSC247.mel jsem ty cerne s gumou a pak tady ty pepsi...pepsi rozhodne nevypadaji lacine.Díky za názory! Chtěl bych je jako hodinky na volný čas, tzn.LHC přes den a na volno quartzky, které nebudu muset na určité činnosti sundavat.ggrande, jak se nosily? Jsou totiž dost velké.Vypadají fajn,nějaké rozměry?Kvarc?42mm, quartz, za ty peníze moc pěkně udělané pouzdro. U mě zatím vedou. Ja to myslel jako kolotocarsky-lacine...K teplákům, nebo v létě k vodě a kelímku s pivem se to bude hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Sobotní obed s rodinou;) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Tuna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Rolby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky