prischera Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Zpátky v kanclu. Nějak mi ty starý dodrbaný Seika nejdou z ruky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Beeeee Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 nova spona na pilotky.... Hezká fotka. Už začíná být vidět i plasticita číselníku.Lepšíš se Jirko. ----------------------------------------------------------------- M8 na Mikešovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Čekání na klienta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 pozeram na tie tvoje fotky, a opat dostavam chut na tie moje vysnivane TT Thunderbirdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Díky Janko Edit: tuhle lunetu vidim poprvé... Povedený... Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) čoveče, abys nedostal pokutu...:-) 160-170 po dálnici v Čechách...a ještě fotit rolády.. Já na ruce furt nic..ale už by něco mohlo přijít..akce kulový blesk snad dopadneTémeř furt...Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Tak to jsem zvědav s čím prijdes;) u tebe člověk nikdy nevi;) P.s. Na tachu bylo 110;) do půlky tacha dojdes na 100 a pak druha půlka do 280- nevím jak to maj kluci udělaný ze jim to funguje :-Dčoveče, abys nedostal pokutu...:-) 160-170 po dálnici v Čechách...a ještě fotit rolády.. Já na ruce furt nic..ale už by něco mohlo přijít..akce kulový blesk snad dopadne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Her.got, ted jsem dosel do jidelny na kafe a uz to tam vypada jak na hrbitove o dusickach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Hezká fotka. Už začíná být vidět i plasticita číselníku.Lepšíš se Jirko.diky, snazim se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Díky Janko Edit: tuhle lunetu vidim poprvé... Povedený...Ja dakujem za tie tvoje fotky, fakt sa na ne dobre pozera a rovnako aj za inspiraciu Na tej mojej fotke je Rolex Turn-O-Graph 1625 (puzdro 36mm ako Datejust). Velmi podareny model a jeden z 3 favoritov na moje dalsie hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 dam este jednu, zial neni moja (aj ked neviem ci by som bral tu ruku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Ja dakujem za tie tvoje fotky, fakt sa na ne dobre pozera a rovnako aj za inspiraciu Na tej mojej fotke je Rolex Turn-O-Graph 1625 (puzdro 36mm ako Datejust). Velmi podareny model a jeden z 3 favoritov na moje dalsie hodinky....tak držim palce, slušely by Tobě i fóru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) dam este jednu, zial neni moja (aj ked neviem ci by som bral tu ruku) musim rict, ze vedle te ruky je strasne zvlastni i ta luneta... Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Načerpat vánoční atmosféru překrásné Olomouce a hurá na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Trošku boj a nervy, ale jsou doma. Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 musim rict, ze vedle te ruky je strasne zvlastni i ta luneta......ruka bude Flavia Briatoreho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 ...ruka bude Flavia Briatoreho...zvire... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky