Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

...dnes odpocivam od Rolex...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Street Glide
Odesláno

Častokrát jsem tu četl, že ten, kdo neměl SKX není pravý chronomagor. Taky jsem častokrát slyšel, že kdo neměl cigánku, není chlap. Jsou věci, které zkoušet nemusím, ale SKX jsem se rozhodnut testnout:-) no a musím říct, že na tom něco bude, jsou fantastické. Tímto prohlašuji své letošní akvizice za uzavřené:-)

f2205644beae141aa25dd9c45a7fa8b7.jpg

Odesláno

Častokrát jsem tu četl, že ten, kdo neměl SKX není pravý chronomagor. Taky jsem častokrát slyšel, že kdo neměl cigánku, není chlap. Jsou věci, které zkoušet nemusím, ale SKX jsem se rozhodnut testnout:-) no a musím říct, že na tom něco bude, jsou fantastické. Tímto prohlašuji své letošní akvizice za uzavřené:-)

f2205644beae141aa25dd9c45a7fa8b7.jpg

Takhle v tom světle vypadají jako by byly modré, což by vypadalo fakt dobře. Jinak tu cigánku teda testovat nebudeš :-)
Odesláno

Takhle v tom světle vypadají jako by byly modré, což by vypadalo fakt dobře. Jinak tu cigánku teda testovat nebudeš :-)

Jak jsem psal, nemusím mít všechno:-D

Odesláno

nové hodinky som si síce odložil až k narodeninám (30. dec) ale emef ma tu stále nasiera s mojimi bývalými ballmi, takže dnes aspoň na krátku prechádzku :)

attachicon.gif DSC035511.jpg

Ja vedel, ze to nevydrzis. :) skvely jsou!

Jinak Bally taky supr, ale obcas musim vyvetrat i neco jinyho. Takze ted za japonskyho turistu na Staromaku. ;)

9b4a0a0ba11e9b1c9f633f81c39fa734.jpg

Návštěvník LukeD
Odesláno

Cikánku, byť tedy lehce smíchanou s jinými rasami, už jsem měl (a byl to mazec), takže už mi chybí jen ty SKX (a doufám, že to také bude mazec). ;) Jinak gratuluji k (letošnímu) uzavření portfolia!

Odesláno

...z tych vsetkych co si mal idu tieto Orisy k tym tvojim svetackym kostymom uplne najviac. ale dal by som im vintazne vyzerajuci remen

Tak dík :)

Problém ale je, že každej den mám náladu na jiný hodinky, takže jim musim točit víc. Bez ohledu na to, co si vezmu na sebe.

Kdyby kůň nešel z baráku společně s Déčkama, tak bych ho tam určitě zkusil. Takhle bude chvilku trvat, než seženu něco vintage.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...