VitekB Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Street Glide Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 (upraveno) ...dnes odpocivam od Rolex... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. prosince 2014 uživatelem Street Glide
Ondrej71 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Doma s MM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Ta modrá jim fakt sluší. ---Tradiční nedělní časomíra. JL_9484.jpg Díky, mám je pořád moc rád.
Kostra Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Častokrát jsem tu četl, že ten, kdo neměl SKX není pravý chronomagor. Taky jsem častokrát slyšel, že kdo neměl cigánku, není chlap. Jsou věci, které zkoušet nemusím, ale SKX jsem se rozhodnut testnout:-) no a musím říct, že na tom něco bude, jsou fantastické. Tímto prohlašuji své letošní akvizice za uzavřené:-)
geometr Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Častokrát jsem tu četl, že ten, kdo neměl SKX není pravý chronomagor. Taky jsem častokrát slyšel, že kdo neměl cigánku, není chlap. Jsou věci, které zkoušet nemusím, ale SKX jsem se rozhodnut testnout:-) no a musím říct, že na tom něco bude, jsou fantastické. Tímto prohlašuji své letošní akvizice za uzavřené:-) Takhle v tom světle vypadají jako by byly modré, což by vypadalo fakt dobře. Jinak tu cigánku teda testovat nebudeš :-)
siwi Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 @Kostra: No vidíš, třeba by ti nakonec "zachutnala" i ta cigánka
Kostra Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Takhle v tom světle vypadají jako by byly modré, což by vypadalo fakt dobře. Jinak tu cigánku teda testovat nebudeš :-)Jak jsem psal, nemusím mít všechno:-D
emef Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 nové hodinky som si síce odložil až k narodeninám (30. dec) ale emef ma tu stále nasiera s mojimi bývalými ballmi, takže dnes aspoň na krátku prechádzku DSC035511.jpgJa vedel, ze to nevydrzis. skvely jsou!Jinak Bally taky supr, ale obcas musim vyvetrat i neco jinyho. Takze ted za japonskyho turistu na Staromaku.
Murphy97 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 (upraveno) Svatecni Zlata nedele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. prosince 2014 uživatelem Murphy97
Cyril Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Dnes z lítání nebude nic. Vítr jako prase. Breitling chrono avenger titan.
mlsoun1 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Pořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JAJA Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Při neděli PAM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Tak dám ještě jednu včerejší. ...z tych vsetkych co si mal idu tieto Orisy k tym tvojim svetackym kostymom uplne najviac. ale dal by som im vintazne vyzerajuci remen
Návštěvník LukeD Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Častokrát jsem tu četl, že ten, kdo neměl SKX není pravý chronomagor. Taky jsem častokrát slyšel, že kdo neměl cigánku, není chlap. Jsou věci, které zkoušet nemusím, ale SKX jsem se rozhodnut testnout:-) no a musím říct, že na tom něco bude, jsou fantastické. Tímto prohlašuji své letošní akvizice za uzavřené:-) Cikánku, byť tedy lehce smíchanou s jinými rasami, už jsem měl (a byl to mazec), takže už mi chybí jen ty SKX (a doufám, že to také bude mazec). Jinak gratuluji k (letošnímu) uzavření portfolia!
emef Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 ...z tych vsetkych co si mal idu tieto Orisy k tym tvojim svetackym kostymom uplne najviac. ale dal by som im vintazne vyzerajuci remen Tak dík Problém ale je, že každej den mám náladu na jiný hodinky, takže jim musim točit víc. Bez ohledu na to, co si vezmu na sebe.Kdyby kůň nešel z baráku společně s Déčkama, tak bych ho tam určitě zkusil. Takhle bude chvilku trvat, než seženu něco vintage.
Jeronimo Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Příležitostně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Na vycházce Bite my shiny metal ass with Tapa
Marcus Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Příležitostně.Moc krásná fotka.
Doporučené příspěvky