prischera Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Tak tohle je veliká paráda, Tribute to mark XI? Jsou krásný, ty bych si dovedl představit...
Ondrej71 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Tak tahle limitka mě fakt baví, parádně se nosí v reálu skvělé Jak mě na fotkách moc nezaujaly, tak naživo vypadají fakt dobře , i na takové velké pracce Kromě těhle krasavic jsem dneska viděl,naživo i vyzkoušel taky Speedy Tuesday od štastnějšího majitele, který je už má. A nejsou vůbec špatný
MíraMíra Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 (upraveno) Podzim na zahradě... (... normálně takhle hodinky nenosím, ale tady to jinak všechno vyfotit nešlo )vulcain podzim na zahrade.jpg Nádherná záležitost Včera byly s kávou O&W, dneska 65. Na ruce také celý den a nejen tenhle. Od té doby co je mám, se vyloženě nutím nosit jiné hodinky. Ztracený případ. IMG_9010.jpg Taky jsou fakt moc podařený!Klidně sem per víc fotek. Tak tahle limitka mě fakt baví, parádně se nosí v reálu skvěléA je to tady. Gratulace!Jsou výborný. Upraveno 24. října 2017 uživatelem MíraMíra
Nicolas02 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Koupil jsem si leteckou bundu a pilotky....po víkendové autonehodě mužů být rad ze nemám i letadlo, to už bych asi nebyl členem.
Kid_A Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Tak tahle limitka mě fakt baví, parádně se nosí v reálu skvělé sakra, tohle nema chybu...
Kid_A Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 (upraveno) Cestou do Brna... Upraveno 25. října 2017 uživatelem Kid_A
snake Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 Takhle to vypada celkem good...bez toho hroznyho tahu a rucicek
beeman Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 mas recht, hold, clovek se nejlepe uci na vlastnich chybach ;-) s peclivosti sobe vlastni a bezbrehou laskou jsem jim jeste pohladil pouzdro a vykoupal je v bilinkove lazni. za to se mi odmenily ladnymi tvary lahodicimi memu prisnemu a nekompromisnimu oku. velmi pravdepodobne si tak vydobili dozivotni misto v me hodinkove staji ;-)
paulg Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 (upraveno) v praci Upraveno 25. října 2017 uživatelem paulg
pebe Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 mas recht, hold, clovek se nejlepe uci na vlastnich chybach ;-) s peclivosti sobe vlastni a bezbrehou laskou jsem jim jeste pohladil pouzdro a vykoupal je v bilinkove lazni. za to se mi odmenily ladnymi tvary lahodicimi memu prisnemu a nekompromisnimu oku. velmi pravdepodobne si tak vydobili dozivotni misto v me hodinkove staji ;-) hodinky pěkné, jen ta čeština hold-holtvydobili- vydobyli sám nepíšu správně, ale aspoň ty hrubky
Tichus Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 Kurnik ty jsou pekny..To se ti jenom zdá, to bude tím filtrem, ve skutečnosti jsou úplně hnusný
Doporučené příspěvky