Chorche Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Tak nevím jestli si s sebou do školy brát Accutron Astronaut nebo Nomos Nomos!A zase něco pěknýho vyfoť To jsou hrozně hezký hodinky.
Návštěvník Tada Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Chorche: Ok, vezmu je a něco vyfotím
Marfi Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Ten mesh jim fakt sekne Díky. Dlouho jsem se bál do meshe jít, ale je to přesně to pravé.
Marfi Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 To je nosíš na pravé ruce? Co tě přivedlo na tu myšlenku? Ať na tu fotku koukám jak koukám, vidím je na levé.
sect Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Krásné hodinky, a i když mesh moc nemusím, tady tato kombinace je výborná .
jankoxxx Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 najkrajsie hodinky v tomto vlakne po dlhej dobe
Diamondking Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 for Jakubisko ...paráda...ty Bally mají tritiové trubičky?
sect Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Minimálně čísla a ručky tritium mají, indexy asi ne, jinak krásné hodinky.
Carllos Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Co tě přivedlo na tu myšlenku? Ať na tu fotku koukám jak koukám, vidím je na levé. Sory,ja viděl tu tvoji rukavici jako manžetu košile...
spineshank Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 opravdu zajímavý,chtělo by to foto jak svítí
Don2008 Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Tak to je naozaj parada, chcelo by to viac fotiek.
Chorche Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Chorche: Ok, vezmu je a něco vyfotím Díky, budu ti zavázán a moje duše bude jásat K těm Jakubiskovým Ballům: tyhle hodinky se tady jednou objevily v prodejní sekci (tuším v bílé a taky rychle zmizely) a vzpomínám si, že jsem z nich byl úplně hotový a díky nim jsem začal vnímat Ball jako dobrou značku, pak jsem celkem dlouho po nějakých Ballech toužil. Jsou to fakt nádherný hodinky, tah vypadá krásně masivně, ten moonphase, no boží Máš je dlouho, Jakube? Vůbec jsem nezaregistroval, že bys je tady nějak prezentoval.
Návštěvník Tada Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Minimálně čísla a ručky tritium mají, indexy asi ne, jinak krásné hodinky. U těhlech Ballů svítí ručky, čísla a dokonce i měsíc
Martz Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 ??? Myslíš??? Ále prdlačku, myslel ten řemen na Chronographe Suisse. Joahá, sorry, já jsem dneska nějakej vztahovačnej. Všem se omlouvám Tak z tohohle jsem se málem smíchy zhroutil pod stůl Pěkný brajtle máš no jo. A abych to jen neplevelil... žena mi zakázala to nosit kdekoliv na veřejnosti
instant Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 A abych to jen neplevelil... žena mi zakázala to nosit kdekoliv na veřejnosti Montana.. ty kokso, to radsej nahý cez námestie
Jakubisko Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Jak píše Tada, tritiové trubice nejsou jen v číslech a ručkách - svítí měsíc i hvězdičky kolem něj! V porovnání s plně nasvícenou superluminovou to pravda svítí méně (tak 50%), ale zato to vydrží celou noc stabilně, takže čitelnost za jakýchkoliv světelných podmínek je bezchybná! Před dvěma lety jsem to byl krom dalších i já, kdo měl tu bílou verzi, takže jsem věděl, do čeho jdu.Mno a mám je asi dva dny Zatím jsem nedostal tu správnou náladu na nafocení a napsání postřehů.
skalis Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Zatím jsem nedostal tu správnou náladu na nafocení a napsání postřehů. Ale fotka na ruce je moc povedena! Bally patri k hodinkam, ktere mam platonicky rad. Hlavne radu Hydrocarbon se skvelymi pouzdry a sponami na naramku.
Doporučené příspěvky