Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Tak nevím jestli si s sebou do školy brát Accutron Astronaut nebo Nomos

Nomos!A zase něco pěknýho vyfoť ;)

To jsou hrozně hezký hodinky.

Odesláno

Chorche: Ok, vezmu je a něco vyfotím :)

Díky, budu ti zavázán a moje duše bude jásat :D

K těm Jakubiskovým Ballům: tyhle hodinky se tady jednou objevily v prodejní sekci (tuším v bílé a taky rychle zmizely) a vzpomínám si, že jsem z nich byl úplně hotový a díky nim jsem začal vnímat Ball jako dobrou značku, pak jsem celkem dlouho po nějakých Ballech toužil. Jsou to fakt nádherný hodinky, tah vypadá krásně masivně, ten moonphase, no boží :)

Máš je dlouho, Jakube? Vůbec jsem nezaregistroval, že bys je tady nějak prezentoval.

Návštěvník Tada
Odesláno

Minimálně čísla a ručky tritium mají, indexy asi ne, jinak krásné hodinky.

U těhlech Ballů svítí ručky, čísla a dokonce i měsíc :)

Odesláno

??? Myslíš???

Ále prdlačku, myslel ten řemen na Chronographe Suisse.

Joahá, sorry, já jsem dneska nějakej vztahovačnej.

Všem se omlouvám :suicide_anim:

Tak z tohohle jsem se málem smíchy zhroutil pod stůl :D Pěkný brajtle máš no jo. Posted Image

A abych to jen neplevelil... žena mi zakázala to nosit kdekoliv na veřejnosti Posted Image

post-2573-087700500 1295803165.jpg

Odesláno

Jak píše Tada, tritiové trubice nejsou jen v číslech a ručkách - svítí měsíc i hvězdičky kolem něj! V porovnání s plně nasvícenou superluminovou to pravda svítí méně (tak 50%), ale zato to vydrží celou noc stabilně, takže čitelnost za jakýchkoliv světelných podmínek je bezchybná! Před dvěma lety jsem to byl krom dalších i já, kdo měl tu bílou verzi, takže jsem věděl, do čeho jdu.

Mno a mám je asi dva dny :) Zatím jsem nedostal tu správnou náladu na nafocení a napsání postřehů.

Odesláno

Zatím jsem nedostal tu správnou náladu na nafocení a napsání postřehů.

Ale fotka na ruce je moc povedena! Bally patri k hodinkam, ktere mam platonicky rad. Hlavne radu Hydrocarbon se skvelymi pouzdry a sponami na naramku.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...