xda2 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 LM-7 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Onisau Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Víkend a Zelený důl, Krkonoše Já než to z toho mobilu stáhnu a dám sem, tak je půlka týdne pryč ))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 To je jak nějaká stará fotka z války ve Vietnamu Když vidím tu tvou ruku, už nikdy o Damasko nenapíšu nic negativního.
tnedelka Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Mé 4 dny staré Revue Bicompax. Prosím o vymazání předchozího příspěvku, ve Firefoxu se mi nepodařilo soubor připojit, díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník 12345 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 To je jak nějaká stará fotka z války ve Vietnamu Když vidím tu tvou ruku, už nikdy o Damasko nenapíšu nic negativního. Mě Aldovy fotky evokují reklamu na Hornbach. http://www.youtube.com/watch?v=wkr_M_jcrP4
Chorche Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Dnes nejsem v práci, ale čeká mě učení a odpoledne Žyla Cup, takže celý den tak nějak na střídačku A koukám, že mi ani jedny nejdou přesně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. května 2011 uživatelem Chorche
furo Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 radosť behať v takomto počasí.. a teraz naspäť k učeniu, štátnice za rohom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V posledních měsících tohle. Eberhard Traversetolo 8 days. Naprosto dokonalý
gas Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Uz 7 dnu tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Uz 7 dnu tohle Clovece vypada to, ze ti sedi ... nechapu
gas Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Ty wole fakt jo, taky jsem to nepobral, ale sedi a jsem z nich pos.rany jak prvnicka
Baker Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Evidentne jo, RLX uz jsou zaprasene co? ... mozna bych Te jednech zbavil
gas Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 milg jsou nalestene ve winderu a bez skrabanecku
pete Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Ty wole fakt jo, taky jsem to nepobral, ale sedi a jsem z nich pos.rany jak prvnicka Hele prvničko, oni ti fakt nejsou velký. Já jsem u tebe zvyklý na RLX a u tohoto jsem čekal že bude rozdíl a ono ne.
gas Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 jo hosi, gasik maka 5krat tydne v posilovne
Murphy97 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Tedy nemám je na ruce já, ale moje drahá...Před dvěma týdny mne mile překvapila s tím, že by to k Monacům chtělo něco sportovnějšího.Rád jsem se hned "chytl" a začal vybírat. Samozřejmě jsem stále inklinoval k tomu, co by se líbilo mě a tak byly ve výběru Bondovky, Aquaracery, oranžády od Zodiaců, apod. Děkuji tímto dodatečně zúčastněným členům za konzultace a fotky na dámských ručkách.Pak jsem si někde všimnul nedávné zdejší módní vlny, trochu zde o tom něco načetl, ukázal doma na fotkách. Pozitivní reakce a jelo se k AD.Takže jsou doma, nasazeny aktuálně na tahu (který byl ještě před týdnem zapovězený a naprosto nepřijatelný) a origo kaučuk s nádhernou sponou jako bonus od dealera.Myslím, že rozměr je na "sportovně laděné" hodinky pro ženu OK. Na katalogové fotce jsou pro představu na řemenu, kaučuk je ovšem také krásný. edit: a že neumím fotit a mohl jsem hodinky před tím alespoň vyleštit si nechte vod cesty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. května 2011 uživatelem Murphy97
gougy Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Tedy nemám je na ruce já, ale moje drahá... To je nehorázně dobrá volba
Doporučené příspěvky