Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dnes nejsem v práci, ale čeká mě učení a odpoledne Žyla Cup, takže celý den tak nějak na střídačku :)

A koukám, že mi ani jedny nejdou přesně...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Ty wole fakt jo, taky jsem to nepobral, ale sedi a jsem z nich pos.rany jak prvnicka :)

Hele prvničko, oni ti fakt nejsou velký. Já jsem u tebe zvyklý na RLX a u tohoto jsem čekal že bude rozdíl a ono ne.
Odesláno (upraveno)

Tedy nemám je na ruce já, ale moje drahá...

Před dvěma týdny mne mile překvapila s tím, že by to k Monacům chtělo něco sportovnějšího.

Rád jsem se hned "chytl" a začal vybírat. Samozřejmě jsem stále inklinoval k tomu, co by se líbilo mě a tak byly ve výběru Bondovky, Aquaracery, oranžády od Zodiaců, apod. Děkuji tímto dodatečně zúčastněným členům za konzultace a fotky na dámských ručkách.

Pak jsem si někde všimnul nedávné zdejší módní vlny, trochu zde o tom něco načetl, ukázal doma na fotkách. Pozitivní reakce a jelo se k AD.

Takže jsou doma, nasazeny aktuálně na tahu (který byl ještě před týdnem zapovězený a naprosto nepřijatelný) a origo kaučuk s nádhernou sponou jako bonus od dealera.

Myslím, že rozměr je na "sportovně laděné" hodinky pro ženu OK.

Na katalogové fotce jsou pro představu na řemenu, kaučuk je ovšem také krásný.

edit: a že neumím fotit a mohl jsem hodinky před tím alespoň vyleštit si nechte vod cesty :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Murphy97
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...