Viktor Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Viktor... co to kurva je? Vidím dobře? Je to možný? Je to možný, čerstvý nový Explorery II. Chlapi, jedu na víkend pryč, nějaký fotky budou až po neděli. Jen jsem se chtěl rychle podělit o radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Viktore hlavně vypusť psy, ne jak minule... Jinak gratulace, tydle RLX mě zajímají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 ty voe Viktore...ty? no ale jsou paradni. kdyz kluci davali fotky z veletrhu, rikali jsem si, jednou az pujdu od B k R tohle budou ony. a zatim me to nepreslo. klidne to nafot i o vikendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Gratuluju, Viktore!Vůbec nevypadají tak obrovský, jak jsem čekal. Jak máš velkou ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Moooc pekne.. At se ten Rolex konecne trosku rozviji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 (upraveno) kuwa, tenhle týden jsem chtěl bejt The King of the week, ale Viktora, zmetka jednoho, nepřebiju..... Gratulace převeliká milý příteli, že ses nezmínil, tajnůstkáři ale snažil jsem se hodně.... další akvizice Upraveno 16. září 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Romane, taky pěkný. Mě se strašně moc líbily flígry od GO s panodatem, který jsem mohl koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Už sa tu prestávam orientovať. To je šílený . Ale jasné všetky sú pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Roman s Viktorem prostě závodí...Za mých mladých let jsme si poměřovali pindíky, dneska je to holt o zápěstích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Tak to máš úplnú pradu. Tiež si na tie časy spomínam, no držať krok sa nedá a aj sledovať to robí problém. Trhá mi to srdce, že ich nemám ja. Roman s Viktorem prostě závodí... Za mých mladých let jsme si poměřovali pindíky, dneska je to holt o zápěstích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Tak to máš úplnú pradu. Tiež si na tie časy spomínam, no držať krok sa nedá a aj sledovať to robí problém. Trhá mi to srdce, že ich nemám ja. njn, když se dneska na něj nevidíš, zbývaji hodinky na víkend mám tohle... myslím, že s některými členy kamarády směřujeme čím dál víc k regulérní půjčovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 tome hustý. Já bych si to půjčování neužil. Sice furt prodávám a kupuju jak šílenec, ale ten chvilkovej pocit že je to MOJE je taky důležitej. Nějaký nabídky jsem občas měl ale vždy s díky a úctou odmítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 ..odpoledne tohle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Tak to si zabil. Toto je pre mňa zatiaľ nedostupná méta, čo máš na ruke, ale všimol si si, že hovorím zatiaľ? . Ešte som v štádiu Breitling a Panerainjn, když se dneska na něj nevidíš, zbývaji hodinky na víkend mám tohle... myslím, že s některými členy kamarády směřujeme čím dál víc k regulérní půjčovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Aaa ktoré z nich? ..odpoledne tohle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 To si vystihol, je to o tom pocite, že Ti to aspoň chvíľku hovorí pane tome hustý. Já bych si to půjčování neužil. Sice furt prodávám a kupuju jak šílenec, ale ten chvilkovej pocit že je to MOJE je taky důležitej. Nějaký nabídky jsem občas měl ale vždy s díky a úctou odmítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Aaa ktoré z nich? ty větší v kapse.. ..jinak vidím, že člověk tady chvilku není a dějou se tu velké věci.. třeba EXP II..paráda Viktore.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 (upraveno) Bandi a Robo... potlačte EGA a ušetříte spoustu peněz když si chce někdo hodinky osahat před koupí a znáš se s ním, proč mu je nepůjčit, na oplátku budu li já uvažovat o koupi a bude je mít dotyčný, vím, že mi je půjčí, osobně bych už třeba hodinky bez vyzkoušení nebo, že bych je viděl na živo už nekupoval. Upraveno 16. září 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Dobre, takže aspoň viem, kde sa mám ohlásiť, keď by som chcel kupovať ing. so 7 days rezervou, ale kým ja na nich našetrím, tak asi už u Teba nebudú. Sledujem tu tie vyjadrenia, že už mám definitívne hodinky a o mesiac, plus mínus, je to celkom inak a hodinky predané, či vymenené. Bandi a Robo... potlačte EGA a ušetříte spoustu peněz když si chce někdo hodinky osahat před koupí a znáš se s ním, proč mu je nepůjčit, na oplátku budu li já uvažovat o koupi a bude je mít dotyčný, vím, že mi je půjčí, osobně bych už třeba hodinky bez vyzkoušení nebo, že bych je viděl na živo už nekupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Pujcovani hodinek je hovadina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky