instant Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Dikes pani... Instant ty si na lazoch? Laz Vegaz? ano, na laz(vegas)och.... bizarne miesto
jankoxxx Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 jedna pre instanta ked sa mu tak pacili
Návštěvník ?po Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 můj nový příůstek z KFL cest :-) (budu je opatrovat jako oko v hlavě )
Kalifx Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 můj nový příůstek z KFL cest :-) (budu je opatrovat jako oko v hlavě ) Řek bych, že KFL jako jedinej pochopil, jaký hodinky opravdu potřebuješ. A když je v balení ještě nějakej pajtášek navíc, tak jde v podstatě o dreamwatch.
Návštěvník ?po Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Řek bych, že KFL jako jedinej pochopil, jaký hodinky opravdu potřebuješ. A když je v balení ještě nějakej pajtášek navíc, tak jde v podstatě o dreamwatch. he he - tak je dobrý, když člověku dojde fantazie , tak se ti ostatní snaží nakopnout (tudle sem dostal hodinky od Frantíka - teď KFL ....... uvidíme co bude dál :-) )
Frantik Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 he he - tak je dobrý, když člověku dojde fantazie , tak se ti ostatní snaží nakopnout (tudle sem dostal hodinky od Frantíka - teď KFL ....... uvidíme co bude dál :-) ) Doufam, ze ty ode me mas na druhy ruce!
Návštěvník ?po Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Doufam, ze ty ode me mas na druhy ruce! bohužel je už nemám - věnoval jsem je kubsonovi jako počinek do nového pražského obchodu a tudle říkal, že je koupil nějaký rus za 85t (jenom za cenu zlata)
Frantik Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 bohužel je už nemám - věnoval jsem je kubsonovi jako počinek do nového pražského obchodu a tudle říkal, že je koupil nějaký rus za 85t (jenom za cenu zlata) dobrá, to respektuji
Návštěvník ?po Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 tak sem trochu gůgloval abych něco zjistil o té plastové značce a KFL mi vlastně přivezl zřejmě jednu z mnoha kolekcí od swatch - tahle je konkrétně od Franka Kozlika a dalších ..... já to snad začnu sbírat
bedja Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 ...ja vidim ovada...:-) ..to je vosička..
jdx Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Přesně, vosička. Ale v pozadí je přesto výběh surikat :-)
ttrstom Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Přesně, vosička. Ale v pozadí je přesto výběh surikat :-) To je asi jedno, dulezite jsou ty POcka a ty jsou MEGA!!!
bedja Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 (upraveno) To je asi jedno, dulezite jsou ty POcka a ty jsou MEGA!!! ..jsou to O..MEGA.. :D Upraveno 15. října 2011 uživatelem bedja
instant Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 jedna pre instanta ked sa mu tak pacili fuha..ja a breitling? to bolo asi nieco z kategorie "milosrdna loz" dnes som bol na indianskom uzemi - aj najest mi dali.
Doporučené příspěvky