Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

To jsem zvědavý, jak dlouho ti vydrží. Já je po dvou dnech pustil dál. Na 18cm zápěstí sice vypadaly OK, ale nezkousl jsem tu robustnost. Bylo to nepohodlný pro praktický používání, těžko se to rvalo pod oblečení.

EDIT: A díky za potvrzení toho, že prakticky nová luneta z výroby už je s patinou.

Tak běžný hodinky mně vydržej poslední dobou cca 2 měsíce, takže když to vynásobím lunetama, doufám, že tyhle minimálně půl roku. :D

Nepraktický budou, ale to je mně fuk. Všecky praktický hodinky jsem nakonec prodal stejně, jako ty nepraktický. ;)

Odesláno

Mě mrzí, že tyhle hodinky nepřišly někdy v květnu. To by mi spolehlivě vydržely docela dlouho, protože na léto jsou ty kombinační možnosti ideální.

O výdrži hodinek mi ani nemluv :) Se Steinhartama jsem udělal nový rekord :)

Odesláno

Tak běžný hodinky mně vydržej poslední dobou cca 2 měsíce, takže když to vynásobím lunetama, doufám, že tyhle minimálně půl roku. :D

Nepraktický budou, ale to je mně fuk. Všecky praktický hodinky jsem nakonec prodal stejně, jako ty nepraktický. ;)

Mě mrzí, že tyhle hodinky nepřišly někdy v květnu. To by mi spolehlivě vydržely docela dlouho, protože na léto jsou ty kombinační možnosti ideální.

O výdrži hodinek mi ani nemluv :) Se Steinhartama jsem udělal nový rekord :)

Vy dva jste se hledali :D

Odesláno (upraveno)

včera...proroctví :crying_anim02:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a dnes...:rolleyes: :D ..ten smích v pozadí je mě povědomí..:smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Můj další experiment. Stručně - jsou boží. Ještě jsem ani nenastavil datum a čas, ale už jsem zkusmo nahodil všechny 3 lunety. :D Bronzová už začíná lehounce chytat patinu. A to mně přihodil Kubson ještě jednu lehce poškrábanou zdarma na hraní. Tak přemýšlím, co s ní vymyslím za šílenost. Díky Kubo za prohlídku sortimentu a výborný pokec. Zatím jedna rychlofotka:

P.S.: A moc děkuju i za řemeny.

Me na nich stve snad jedina vec, ktera prodluzuje to jestli koupit nebo ne a to je ta Eta s automatickym natahem,kdyby tam byl Unitas,tak je uz asi mam

Odesláno (upraveno)

a dnes...:rolleyes: :D ..ten smích v pozadí je mě povědomí..:smile_anim:

Super :thumbsup_anim: , máš nejpěknější Breitlingy jaké jsou na fóru. Gratuluju. Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Dnes 42mm prcka Aviator chrono 7750. Zvažuju vzít si je sebou jako druhé hodinky k Traserum Commander na motovýlet za sluncem...nebo je prodat... :whistle:

Odesláno

A je skvělá :smile_anim:

Přidám ještě jednu západní ;)

Schovej tou pěstí příště ten dům a dám si To na plochu .... :smile_anim:

Fakt ... Naprostá paráda. Beskydy jsou beskydy ... :clap:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...