Kalifx Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 To jsem zvědavý, jak dlouho ti vydrží. Já je po dvou dnech pustil dál. Na 18cm zápěstí sice vypadaly OK, ale nezkousl jsem tu robustnost. Bylo to nepohodlný pro praktický používání, těžko se to rvalo pod oblečení. EDIT: A díky za potvrzení toho, že prakticky nová luneta z výroby už je s patinou. Tak běžný hodinky mně vydržej poslední dobou cca 2 měsíce, takže když to vynásobím lunetama, doufám, že tyhle minimálně půl roku. Nepraktický budou, ale to je mně fuk. Všecky praktický hodinky jsem nakonec prodal stejně, jako ty nepraktický.
Chumpus Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Mě mrzí, že tyhle hodinky nepřišly někdy v květnu. To by mi spolehlivě vydržely docela dlouho, protože na léto jsou ty kombinační možnosti ideální.O výdrži hodinek mi ani nemluv Se Steinhartama jsem udělal nový rekord
Peta-Biker Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Tak běžný hodinky mně vydržej poslední dobou cca 2 měsíce, takže když to vynásobím lunetama, doufám, že tyhle minimálně půl roku. Nepraktický budou, ale to je mně fuk. Všecky praktický hodinky jsem nakonec prodal stejně, jako ty nepraktický. Mě mrzí, že tyhle hodinky nepřišly někdy v květnu. To by mi spolehlivě vydržely docela dlouho, protože na léto jsou ty kombinační možnosti ideální. O výdrži hodinek mi ani nemluv Se Steinhartama jsem udělal nový rekord Vy dva jste se hledali
bedja Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 (upraveno) včera...proroctví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a dnes... ..ten smích v pozadí je mě povědomí.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. října 2011 uživatelem bedja
quest987 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Můj další experiment. Stručně - jsou boží. Ještě jsem ani nenastavil datum a čas, ale už jsem zkusmo nahodil všechny 3 lunety. Bronzová už začíná lehounce chytat patinu. A to mně přihodil Kubson ještě jednu lehce poškrábanou zdarma na hraní. Tak přemýšlím, co s ní vymyslím za šílenost. Díky Kubo za prohlídku sortimentu a výborný pokec. Zatím jedna rychlofotka: P.S.: A moc děkuju i za řemeny. Me na nich stve snad jedina vec, ktera prodluzuje to jestli koupit nebo ne a to je ta Eta s automatickym natahem,kdyby tam byl Unitas,tak je uz asi mam
sect Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 (upraveno) a dnes... ..ten smích v pozadí je mě povědomí.. Super , máš nejpěknější Breitlingy jaké jsou na fóru. Gratuluju. Upraveno 13. října 2011 uživatelem sect
bedja Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Super , máš nejpěknější Breitlingy jaké jsou na fóru. Gratuluju. ..njn hold..chyběly mě..
bandicoot Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 a dnes... ..ten smích v pozadí cha cha cha
Cyril Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Dnes 42mm prcka Aviator chrono 7750. Zvažuju vzít si je sebou jako druhé hodinky k Traserum Commander na motovýlet za sluncem...nebo je prodat...
Ondras_CZ Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 na tvy ruce 42 mm... fakt vypadaj malinkate
Horhe Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Óóóóm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lastam Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Óóóóm Nesmíš je moc dávat na sluníčko, bledne ti vteřinovka
Chorche Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Naposledy na ruce, za hodinku putují k novému majiteli... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 a dnes... ..ten smích v pozadí je mě povědomí.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A že prý domů nic nepovezeme
panedge Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Po dlouhý době Oris Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Dneska IGEN. Datum mam dobre, jen fotka je ctrnact dnu stara. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 A je skvělá Diky! Dal jsem na rady jednoho mistniho, co dela fotky s dobrou atmosferou
pavel23 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Hezká fotka Igenů, co je to za řemen?
little_w Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Nejaka 20mm hovezina s prositim sedou (ne bilou) niti. No name z watch-band-center. edit: myslim, ze tohle Upraveno 13. října 2011 uživatelem little_w
lukin_ova Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 A je skvělá Přidám ještě jednu západní Schovej tou pěstí příště ten dům a dám si To na plochu .... Fakt ... Naprostá paráda. Beskydy jsou beskydy ...
Doporučené příspěvky