FiXilVer Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Jacuzzi? mexicka chilli fazulova polievka
gas Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Bazen plny kocek volove a ja dalsi vul fotim hodinky
Dantechno Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grakij Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georf Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Včera na Šumavě pod ostrým Suunta a měřím nadmořsou výšku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Nedávno sem dával Dantechno foto moc pěkných Eco-Drive quartzek Citizen a protože už delší dobu pokukuju po nekřesťansky drahých Campanola a tyhle jsou jim dost podobné (strojek, výrobce, komplikace), tak jsem si je na zkoušku objednal, abych zjistil, jestli mám do těch Campanola jít či nikoliv.A musím říct, že super - špičkové zpracování, komplikace by v mechanice stály majlant, krásně strukturovanej ciferník... Tohle je fakt Citizen TOP, zpracování na úrovni.Takže ty Campanola jsou jen otázkou času, takovejhle quartz dává smysl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
st1g Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 B. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
furo Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Včera firemní akce a dnes ZOO s rodinkou. to je výborné kombo ja dnes moje najmilšie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
welis Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gerhard Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Dnes mi synator pochvalil hodinky ( mile od neho - uz je trochu chyteny :-) ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bull is Bull Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Tie rolady su moja ruka sa paradi tymto agregatom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. června 2012 uživatelem Bull is Bull
FiXilVer Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 najlepsie letne hodinky - Rolex Explorer II s bielym dialom tusim ich mali nechat 40mm.. alebo som si mal nechat narast hrubsie zapastie..
filo-boxer Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 115200 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Dnes v přírodě s rodinkou....250ky a Commander
FiXilVer Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Dnes opět tvrdá práce, takže.: ta fotka mi je povedoma.. nedaval si ju sem uz raz? edit: minimalne velmi podobnu som uz vedel.. na ruke zaspinene G-shocky od bielej farby, nebola to tvoja fotka? Upraveno 17. června 2012 uživatelem FiXilVer
quest987 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 ta fotka mi je povedoma.. nedaval si ju sem uz raz? edit: minimalne velmi podobnu som uz vedel.. na ruke zaspinene G-shocky od bielej farby, nebola to tvoja fotka? tuto foto jsem jeste neda, tuhle jsem fotil dnes rano,ale jine fotky s temito g-shock jsem tu urcite uz dal, jsou to moje pracovni hodinky takze vzdy kdyz jsem v byte makam na nem tak je mam na ruce, a ta bila barva jsou usazeniny po skrabani sten, z brouseni podhledu ze sadrokartonu z malovani....atd... Proc se ptas?
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Po čase... Jedna z vynikajícího třídenního výletu. Ubytování v hotelu Radegast a ač s desítky horských kilometrů v nohách, vrátil jsem se totálně odpočatej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky