Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno sem dával Dantechno foto moc pěkných Eco-Drive quartzek Citizen a protože už delší dobu pokukuju po nekřesťansky drahých Campanola a tyhle jsou jim dost podobné (strojek, výrobce, komplikace), tak jsem si je na zkoušku objednal, abych zjistil, jestli mám do těch Campanola jít či nikoliv.

A musím říct, že super - špičkové zpracování, komplikace by v mechanice stály majlant, krásně strukturovanej ciferník... Tohle je fakt Citizen TOP, zpracování na úrovni.

Takže ty Campanola jsou jen otázkou času, takovejhle quartz dává smysl.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Tie rolady su :notworthy:

moja ruka sa paradi tymto agregatom

Upraveno uživatelem Bull is Bull
Odesláno (upraveno)

Dnes opět tvrdá práce, takže.:

Posted Image

ta fotka mi je povedoma.. nedaval si ju sem uz raz?

edit: minimalne velmi podobnu som uz vedel.. na ruke zaspinene G-shocky od bielej farby, nebola to tvoja fotka?

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odesláno

ta fotka mi je povedoma.. nedaval si ju sem uz raz?

edit: minimalne velmi podobnu som uz vedel.. na ruke zaspinene G-shocky od bielej farby, nebola to tvoja fotka?

tuto foto jsem jeste neda, tuhle jsem fotil dnes rano,ale jine fotky s temito g-shock jsem tu urcite uz dal, jsou to moje pracovni hodinky takze vzdy kdyz jsem v byte makam na nem tak je mam na ruce, a ta bila barva jsou usazeniny po skrabani sten, z brouseni podhledu ze sadrokartonu z malovani....atd...

Proc se ptas?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...