NIGHTinGALE Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Včera dorazily. Konečně mám hezký a elegantní hodinky, který mi nikdo nebude kritizovat. Ani Milis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Moc hezký, NIGu. Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 V 8. 12. 2012 v 22:03, NIGHTinGALE napsal: ... Konečně mám hezký a elegantní hodinky, který mi nikdo nebude kritizovat. ode me jen positivni kritika, jsou nadherne a tez moje parketa. vypadaji senzacne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Nový úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 V 8. 12. 2012 v 22:50, Tada napsal: Nový úlovek Mě trefí, nejdřív jakubisko a teď ty. Tyhle hodinky miluju, klasika největší. Tak přijmi obrovskou gratulaci, Tadeáši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Tak ja byl vcera u mamy a co jsem nasel.. jsem zjistil, ze jsem jako cca 15tilety nosil Datejusty Full Gold ..kdybych to jaaa jen tehdy tusil jinak, Timexy pekny, dokonce i prumer je cca 36mm A abych nebyl OT, ja dnes klasicky Conquesty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Včera ve Vídni .NA ruce Seika a manželka ukazovala - "tyhle jsou pěkné " Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 V 9. 12. 2012 v 9:12, Čumil napsal: Včera ve Vídni .NA ruce Seika a manželka ukazovala - "tyhle jsou pěkné " Seika máš pěkný a podle tvé choti ,bych řek, že na Pateky máš dost času a ty jejich vesměs usedlý modely ! No není vo co stát;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Nedelni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Jako včera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 no vybral bych klidně ve vedlejší výloze a nebo v té další - problém bych v tom neviděl V 9. 12. 2012 v 9:21, saida napsal: Seika máš pěkný a podle tvé choti ,bych řek, že na Pateky máš dost času a ty jejich vesměs usedlý modely ! No není vo co stát;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 PRIMa den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 LT V1 na originál natu od LT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Za chvili obed... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 V 9. 12. 2012 v 10:56, Vit napsal: LT V1 na originál natu od LT hmm..ten jim sekne..! ..já při neděli R.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Čekání na polívku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 LLD na sluníčku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Včera večer, kvalita fotky hrozná, ale mapl šel dobře a pivo taky chutnalo, domů jsem přišel nad ránem jak japonec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 ideální sněžné hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky