NIGHTinGALE Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Včera dorazily. Konečně mám hezký a elegantní hodinky, který mi nikdo nebude kritizovat. Ani Milis
elvin Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 ... Konečně mám hezký a elegantní hodinky, který mi nikdo nebude kritizovat. ode me jen positivni kritika, jsou nadherne a tez moje parketa. vypadaji senzacne.
Chorche Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Nový úlovek Mě trefí, nejdřív jakubisko a teď ty. Tyhle hodinky miluju, klasika největší. Tak přijmi obrovskou gratulaci, Tadeáši!
Peter78 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Tak ja byl vcera u mamy a co jsem nasel.. jsem zjistil, ze jsem jako cca 15tilety nosil Datejusty Full Gold ..kdybych to jaaa jen tehdy tusil jinak, Timexy pekny, dokonce i prumer je cca 36mm A abych nebyl OT, ja dnes klasicky Conquesty
Čumil Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Včera ve Vídni .NA ruce Seika a manželka ukazovala - "tyhle jsou pěkné "
saida Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Včera ve Vídni .NA ruce Seika a manželka ukazovala - "tyhle jsou pěkné " Seika máš pěkný a podle tvé choti ,bych řek, že na Pateky máš dost času a ty jejich vesměs usedlý modely ! No není vo co stát;).
Čumil Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 no vybral bych klidně ve vedlejší výloze a nebo v té další - problém bych v tom neviděl Seika máš pěkný a podle tvé choti ,bych řek, že na Pateky máš dost času a ty jejich vesměs usedlý modely ! No není vo co stát;).
bedja Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 LT V1 na originál natu od LT hmm..ten jim sekne..! ..já při neděli R..
JakubS Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Včera večer, kvalita fotky hrozná, ale mapl šel dobře a pivo taky chutnalo, domů jsem přišel nad ránem jak japonec
Doporučené příspěvky