IzTaPa Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 (upraveno) Dnes odpoledne klasika.... kde? Upraveno 7. února 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 (upraveno) Pařížská, říkám si, co kdyby doma? Trochu větší.... Upraveno 8. února 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Vrátíme se na zem Nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Dnes odpoledne klasika.... Já si nemůžu pomoct, možná nemám vkus, ale kdyby tam nebylo napsáno patek, tak jsou to v podstatě celkem nudný a asi i tuctový hodinky... Ale tak naživo jsou možná lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Ber to, že to je foceno mobilem, na ruce vypadaly opravdu moc pěkně. Každopádně ještě je mají v chronu ale já bych asi šel do zlaté verze, tu jsem ale naživo neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 hurá, pátek = malá sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Pařížská, říkám si, co kdyby doma? Trochu větší.... Ten šedomodrý číselník se ti nelíbí? Kdybych měl vybírat, šáhl bych spíše po něm.I když, pokud je chceš ve zlatě, tak bude možná lepší bílý. Upraveno 8. února 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Ten šedomodrý mě moc nebre, ale ve ZLATĚ to není špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Včera sockou a bál jsme se jenom trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 unSinn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 unSinn Doch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Doch... Moc pěkný, gratuluju. Taky si je někdy na chvíli pořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Moc pěkný, gratuluju. Taky si je někdy na chvíli pořídím Nedám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 To říkáš teď.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Doch...velmi pekne ale vzdy som sa obaval toho ze posobia na ruke moc vysoke.. vyska je tusim cca 17mm? neni to vypukle zafirove dno nepohodlne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 To říkáš teď.. To je taky fakt ;-) Ale fakt jsou super, maj opravdu asi všechno. Chrono, day-date, stoßsicher, antimagnet, WR, dva + jeden antireflex, značka nikoho v práci neprovokuje... a vypadaj kurva dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 To je taky fakt ;-) Ale fakt jsou super, maj opravdu asi všechno. Chrono, day-date, stoßsicher, antimagnet, WR, dva + jeden antireflex, značka nikoho v práci neprovokuje... a vypadaj kurva dobře :-)No vidíš, až na ten počet antireflexů jsme na tom momentálně stejně. Ani teda nevím, za co by tak mělo BALLy následovat. Asi u mě chvíli zůstanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 velmi pekne ale vzdy som sa obaval toho ze posobia na ruke moc vysoke.. vyska je tusim cca 17mm? neni to vypukle zafirove dno nepohodlne? Janko neni. Jsou na ruce moc příjemný. To vypouklý dýnko navíc výborně rozvádí pohyb 7750 do ruky, kterej je tak skvěle cejtit. Baví mě se dívat, jak se celý hodinky "hejbou", když dojíždí rotor... Vysoký jsou, dokonce vyšší, než Bandiho fligery. Ale je to příjemná změna po éře placatejch hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 No vidíš, až na ten počet antireflexů jsme na tom momentálně stejně. Ani teda nevím, za co by tak mělo BALLy následovat. Asi u mě chvíli zůstanou Taky si moc neumim představit nástupce, málo který hodinky jsou takhle "nařachaný". Pro mě představovaly Speedy ten ideál, co bych chtěl mít na ruce. A měl jsem už nakročeno k těm v inzerci od Fermuella. Nakonec jsem se ale rozhod takhle a nelituju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky