Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Pařížská, říkám si, co kdyby doma? :)

Trochu větší....

Ten šedomodrý číselník se ti nelíbí? Kdybych měl vybírat, šáhl bych spíše po něm.

I když, pokud je chceš ve zlatě, tak bude možná lepší bílý.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je taky fakt ;-) Ale fakt jsou super, maj opravdu asi všechno. Chrono, day-date, stoßsicher, antimagnet, WR, dva + jeden antireflex, značka nikoho v práci neprovokuje... a vypadaj kurva dobře :-)

No vidíš, až na ten počet antireflexů jsme na tom momentálně stejně. Ani teda nevím, za co by tak mělo BALLy následovat. Asi u mě chvíli zůstanou smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

velmi pekne ale vzdy som sa obaval toho ze posobia na ruke moc vysoke.. vyska je tusim cca 17mm? neni to vypukle zafirove dno nepohodlne?

Janko neni. Jsou na ruce moc příjemný. To vypouklý dýnko navíc výborně rozvádí pohyb 7750 do ruky, kterej je tak skvěle cejtit. Baví mě se dívat, jak se celý hodinky "hejbou", když dojíždí rotor... Vysoký jsou, dokonce vyšší, než Bandiho fligery. Ale je to příjemná změna po éře placatejch hodinek...

Odkaz ke komentáři

No vidíš, až na ten počet antireflexů jsme na tom momentálně stejně. Ani teda nevím, za co by tak mělo BALLy následovat. Asi u mě chvíli zůstanou smile_anim.gif

Taky si moc neumim představit nástupce, málo který hodinky jsou takhle "nařachaný". Pro mě představovaly Speedy ten ideál, co bych chtěl mít na ruce. A měl jsem už nakročeno k těm v inzerci od Fermuella. Nakonec jsem se ale rozhod takhle a nelituju...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...