sodowka Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 noty.jpg DSCN3649.jpg Ty to je celkem sexy fotka, skoro jako když holka ukáže jenom půlku prdelky
panedge Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Panerai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Taky Panerai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
st1g Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locque Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 ...při čekání na Vindaloo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Spartaky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 ...B...Taky jsem jinak normální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
andiem Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Aby se nereklo... :-)<br /><br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. <br /><br />Sent from my LT26i using Tapatalk 2<br /><br />
Frostie Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 ...při čekání na Vindaloo...nedá se na těch Sinnech místo TUE nastavit i DIE u ukazatele dnů? Nějak mi to k německým kukačkám neštimuje...
andiem Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 @Frostie: DIEnstag je super, ale aby mi hodinky kazde utery rikaly, ze mam umrit..? :-D<br /><br />---<br /><br />Sent from my LT26i using Tapatalk 2<br /><br />
volfda Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Je to spíš do rubriky ,,Co máte právě na zdi", ale i tak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 (upraveno) "Viky, ty Spartaky pisou!" Upraveno 26. března 2013 uživatelem Hasňa
Locque Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 nedá se na těch Sinnech místo TUE nastavit i DIE u ukazatele dnů? Nějak mi to k německým kukačkám neštimuje...Nene, dayvěnec je jen anglickej. Kdybys to nezmínil, ani mě to nenapadlo...
vrcan Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Dnešek je celej naruby ...a potom si ich dal dole, dychol na sklicko, jemne utrel a zamyslel sa, ci si zbytocne nelikvidujes AR.... vsak?
Frostie Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Nene, dayvěnec je jen anglickej. Kdybys to nezmínil, ani mě to nenapadlo... no, pro mně by bylo skoro nepředstavitelný mít německý hodiny bez německého popisku /to samé Švýcary/. V Adriatice tenkrát dávali do mých titanových quartzek právě tu němčinu, čekal jsem na to 2 měsíce... Ale je to asi věc vkusu
Locque Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 no, pro mně by bylo skoro nepředstavitelný mít německý hodiny bez německého popisku /to samé Švýcary/. V Adriatice tenkrát dávali do mých titanových quartzek právě tu němčinu, čekal jsem na to 2 měsíce... Ale je to asi věc vkusuDay-date je pro mě důležitej v práci, kde aj používam častějc než nj, tak to spíš kvituju...
Návštěvník Radius Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Co znamená to "dp" na Panerai? Už jsem se na to chtěl zeptat stokrát, dík.
Doporučené příspěvky