Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

...při čekání na Vindaloo...

nedá se na těch Sinnech místo TUE nastavit i DIE u ukazatele dnů? Nějak mi to k německým kukačkám neštimuje...

Odesláno

Je to spíš do rubriky ,,Co máte právě na zdi", ale i tak...  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

nedá se na těch Sinnech místo TUE nastavit i DIE u ukazatele dnů? Nějak mi to k německým kukačkám neštimuje...

Nene, dayvěnec je jen anglickej. Kdybys to nezmínil, ani mě to nenapadlo... ;)

Odesláno

Dnešek je celej naruby :wheelchair:

...a potom si ich dal dole, dychol na sklicko, jemne utrel a zamyslel sa, ci si zbytocne nelikvidujes AR.... vsak? :)

Odesláno

Nene, dayvěnec je jen anglickej. Kdybys to nezmínil, ani mě to nenapadlo... ;)

no, pro mně by bylo skoro nepředstavitelný mít německý hodiny bez německého popisku /to samé Švýcary/. V Adriatice tenkrát dávali do mých titanových quartzek právě tu němčinu, čekal jsem na to 2 měsíce... Ale je to asi věc vkusu

Odesláno

no, pro mně by bylo skoro nepředstavitelný mít německý hodiny bez německého popisku /to samé Švýcary/. V Adriatice tenkrát dávali do mých titanových quartzek právě tu němčinu, čekal jsem na to 2 měsíce... Ale je to asi věc vkusu

Day-date je pro mě důležitej v práci, kde aj používam častějc než nj, tak to spíš kvituju...

Návštěvník Radius
Odesláno

Co znamená to "dp" na Panerai? Už jsem se na to chtěl zeptat stokrát, dík.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...