jankoxxx Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Nemusíš si zvykat, to jde samo Co chystáš? Odesláno z jabka skrzevá Tapatalk zatial to necham zahalene ruskom tajomstva, ale bude to dost komplikovany kolotoc
Locque Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Nemusíš si zvykat, to jde samo Co chystáš? Odesláno z jabka skrzevá Tapatalk zatial to necham zahalene ruskom tajomstva, ale bude to dost komplikovany kolotoc Jsem zvědav. Ale vkus máš, takže se těšim Odesláno z jabka skrzevá Tapatalk
FiXilVer Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 dnes som mal na ruke par zaujimavych kuskov..moje 216570 UN marine chronometer s kalibrom 118 ( na fotkach nic moc, ale nazivo je to parada ) a PO chronograph liquidmetal tie prerastene rozmery hodniek, su uz vazne smiesne.. takze domov som siel spokojny so svojimi
railmaster Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 dnes som mal na ruke par zaujimavych kuskov..moje 216570 UN marine chronometer s kalibrom 118 ( na fotkach nic moc, ale nazivo je to parada ) a PO chronograph liquidmetal...tie prerastene rozmery hodniek, su uz vazne smiesne.. takze domov som siel spokojny so svojimi Máš pravdu. Lekár s tvojim zápästím a PO chronografom, hoci je nádherný, by vyzeral nepatrične. A s pribúdajúcim vekom by sa to len stupňovalo.
FiXilVer Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Máš pravdu. Lekár s tvojim zápästím a PO chronografom, hoci je nádherný, by vyzeral nepatrične. A s pribúdajúcim vekom by sa to len stupňovalo. ani nejde o to, ako ty to vyzeralo ( nech si kazdy nosi co chce a co sa mu paci ) ale skor to, ze by to muselo byt nepohodlne. Su skoro 2cm vysoke.. ( OK, titan ich robi prijemne lahkymi, ale ostatne oversized hodinky od inych firiem tuto vyhodu nemaju.. ) Uz neviem kto mal 7d Ingenieugy, tusim Gas? no a niekde potom pisal, ako sa prepracoval ku zelenym keramickym subom.. a pisal o ingenieuroch, ze su super atd.. ale nie na kazdy den.. ( preco asi? lebo su velke, tazke.. ) Big Pilot zatial vsetkych ludi co poznam, rezala korunka do chrbta ruky.. atd atd.. ked, taketo hodinky vlastnit, urcite nie ako jedine. Ako spestrenie, raz za cas si ich dat a uzivat si ich a bezne nosit nieco mensie, pohodlnejsie.. tak vydim vyznam oversized hodiniek, ale kazdy den, cely den ich mat na ruke, to by asi vydrzal malo kto..
Street Glide Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 ....dnes jsme se zase sešli......:-))
F.B. Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 zatial to necham zahalene ruskom tajomstva, ale bude to dost komplikovany kolotoc Nejaké Rolády? F.
kloubik Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 11 prispevku a z toho 8 nadhernych hodinek. Moc pekna sbirka
Ohm-Aztec Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Primky Ondro, máš krásný primky! Chtělo by to víc fotek.
NIGHTinGALE Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Dneska nic, ale předvčírem potápky, pršelo jak sviňa. Slunce asi někde chcíplo a léto s ním.Dneska si je vezmu taky.
Viktor Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Klein. Calvin Klein. Neodolal jsem perverzni touze sladit si na chvíli hodinky se spoďárama
IzTaPa Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Klein. Calvin Klein. Neodolal jsem perverzni touze sladit si na chvíli hodinky se spoďárama Koledujes si o BAN?
Baldur Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 (upraveno) Cez víkend tieto,aby sme si na seba zvykli... Upraveno 1. června 2013 uživatelem Baldur
Doporučené příspěvky