Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Pro tento týden na ruce naposledy...zítra je nahradí pilotky bo se jede kalit! :D

edit: a jak se tak koukám na kvalitu fotky, nejvyšší čas vypadnout...skoro všechny moje fotky v tomto vlákně vznikají v kanclu a díky absenci jakéhokoliv světla tyto nádherné hodinky vyniknou tak na 5%...ne-li míň... :(

post-20351-0-01004200-1370955232_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Kev: Parada! Pocta nemeckym cutalistum? Chtelo by to vice fotek, nejlepe svoje zvlastni vlakno. 

Přesně tak....Ne,dělám si srandu,mě se libí barevné provedení cifru.A že je to limitka 250ks je jen plus...A fotky určitě udělám....

Odesláno

Rendo, Rubber super :)

Co je to prosím tě za sponu? 

Moc děkuji.  :)

Spona je to tahle after market z ebay... http://www.ebay.com/itm/Replacement-buckle-for-Rolex-vintage-watch-with-package-new-18-mm-stainless-/171053764521?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27d3994fa9

Je moc hezká, akorát tu ?pacičku? nebo jak se tomu říká jsem nechal z původní Rubber B spony kvůli šířce.. je sice broušená, ale nijak to neruší.

Odesláno (upraveno)

Moc děkuji.  :)

Spona je to tahle after market z ebay... http://www.ebay.com/itm/Replacement-buckle-for-Rolex-vintage-watch-with-package-new-18-mm-stainless-/171053764521?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27d3994fa9

Je moc hezká, akorát tu ?pacičku? nebo jak se tomu říká jsem nechal z původní Rubber B spony kvůli šířce.. je sice broušená, ale nijak to neruší.

Ty jsi mi ale vykuk :)

Nicméně výsledek za mě - pěkný :) Škoda, že mi na ruce nesedí, pořídil bych také k GMT ;)

Upraveno uživatelem semi001
Odesláno (upraveno)

tak se taky přidávám do RLX teamu  :)

Na tý "gumě" ty RLX vypadají naprosto výborně! Rozhodně jim ten tolik tah nesvědčí, líbí se mi takhle daleko víc!

Upraveno uživatelem Miraclei
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...